Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926318





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Arbeidsauditeur te Leuven stelt strafdossier lastens Tremelo op.
23 januari 2015
Wanbeleid rond de Welzijnswet zal niet ongestraft blijven doorgaan.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.937.500
Leuven / Tremelo 23 januari 2015.

"Wie mij gerust laat, laat ik ook gerust" zei burgemeester / machtswellusteling Paul Dams -Open Vld- aan de hoofdredacteur van Morsum Magnificat. Paul Dams moet Erik Verbeeck niet vergelijken met de kontlikjournalisten die zijn pen hanteren. Wij hebben Dams wegens algemeen belang en wanbeleid inderdaad niet gerust gelaten, dit is onze taak. Veiligheid is toch belangrijk?!

Plicht.
Politici en Justitie roepen burgers op om "verdachte" individuen te melden maar Morsum Magnificat is daar, omdat het bekend maken van de melder "inherent" is aan een melding zegt de Hoge Raad voor de Justitie, faliekant tegen. Morsum Magnificat beschouwt het echter wel als haar taak en plicht om, als onafhankelijk orgaan -tot spijt wie het benijdt- geen verdachten maar "schuldigen" te melden. Het gaat hier in feite over misdrijven die door wanbeleid, personen en goederen in gevaar brengen. Het vernietigende rapport van Interleuven dat overal in de kast bleef liggen, werd aan het Auditoraat en Parket te Leuven overgemaakt.

Strafdossier.
De Arbeidsauditeur te Leuven, Hans Baeke, weigert inzage in het dossier te verlenen, in eerste instantie omdat wij geen rechtmatige betrokkenheid zouden kunnen aantonen. Toen wij de Auditeur in een aangetekend schrijven diets maakten dat wij wel degelijk betrokkenheid kunnen aantonen, liet de Auditeur weten dat er een strafdossier is opgesteld en dat wijzigt de zaak, er kan dan inderdaad geen inzage verleend worden, de Auditeur blijft dus bij zijn standpunt, terecht deze keer.

Verantwoordelijkheid.
Het zal er nu in Tremelo op aankomen over wie zich in Tremelo zal kunnen indekken en wie de Zwarte Piet op de schoot gaat krijgen. De toekomst zal het uitwijzen, of daarover iets in de gazet zal komen is zeer de vraag.

Dams in de winkel.

We probeerden nog maar eens om een reactie van Paul Dams te bekomen, maar de burgemeester was bezig “in de winkel” ! We hebben hem dan een SMS gestuurd : “ Er is door het Auditoraat een strafdossier inzake overtredingen op de Welzijnswet geopend …. Wie gaat u slachtofferen ?”, einde bericht.

Ernstig.
Voor zij die het nog altijd niet gevat hebben, kan u hier de link naar het rapport van Interleuven nog eens bekijken en realiseren wat voor een ongelooflijke lef het beleid, inzonderheid Schepen Elynn Van Uffel, Bert De Wit, Marie-Louise alias Wiske Maes en vooral burgemeester Paul Dams, aan de dag durft te leggen. De Arbeidsauditeur oordeelt er blijkbaar anders over, vindt de feiten ernstig en stelt een strafdossier op.   

Online bericht n° : 01/15/5759
Geplaatst  : 17:08 23/01/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck 
Laatste update ( 23 januari 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.