Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926634

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Raad voor de Journalistiek is partijdig, ongeloofwaardig en maakt zich hopeloos belachelijk-Update1
20 januari 2015
Zaak Wuyts is misbruikt voor een politieke en journalistieke afrekening.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.935.200
Brussel / Tremelo 20 januari 2015.

--- Update 1 10:13 21/01/2015
Vuil politiek spel.
Rita Wuyts werd door de burgemeester van Begijnendijk Willy Michiels, aangespoord om tegen Erik Verbeeck, naar voorbeeld van Begijnendijk zelf en haar OCMW Voorzitter Lisette Verbeeck, klacht in te dienen. Het vuile politieke spel van de burgemeesters van de BRT zone is gestart in 2005. In 2014 heeft Tremelo met Paul Dams -Open Vld- de fakkel overgenomen.


Links : Toen werd Lisette Verbeeck door wijlen Breke Verhaegen in het zadel gezet ... nu zit ze bij de sp.a ..
Rechts : Advocaat Patricia Stevens, na het gerommel rond Erik Verbeeck en Morsum Magnificat met een stroomversnelling uit de Begijnendijkse politiek, Stevens kreeg van de Rechter in Brussel tegenwind !

Op de bek.

Begijnendijk en haar OCMW Voorzitter Lisette Verbeeck, voerden met twee advocaten -Johan Hendrickx en Patricia Stevens- vijf jaar juridische strijd tegen Erik Verbeeck en Morsum Magnificat en de Begijnendijkse belastingbetaler heeft de advocatenrekeningen kunnen betalen. Ook Patricia Stevens die Lisette Verbeeck verdedigde ging op haar bek. Tijdens de zitting van het Hof van Beroep te Brussel kreeg Stevens opmerkingen van de Voorzitter van de rechtbank omdat Stevens de Voorzitter van het OCMW verdedigde waar Stevens als Schepen bij dat OCMW toezichthoudend was, dus belangenvermenging! Zowel Begijnendijk als Lisette Verbeeck kregen tot in Hoger Beroep ongelijk.


Dit is een passage uit een document van Rita Wuyts van 2008.
--- einde update 1

In oktober 2007 kreeg Erik Verbeeck de eerste opdracht van Bruynseels en Wuyts in een zaak tegen hun huisbaas Julien D. waarin zij, dankzij de knowhow van Erik Verbeeck, gelijk haalden. Het koppel was dermate tevreden van het werk van Erik Verbeeck. Dat wordt aangetoond door een bericht van Wuyts op 22 mei 2008, dat er al snel een tweede opdracht volgde. Ditmaal schakelde het koppel Erik Verbeeck in voor een onderzoek tegen een zogenaamde "oplichtster".

Zelf nat.
Erik Verbeeck heeft het onderzoek, zoals altijd, ernstig gevoerd, maar ook de praktijken van Wuyts-Bruynseels kwamen snel in beeld. Wuyts beschuldigde Hiskea L., alias "Hissie", openlijk van diefstal van een computer, het gebruik van een "vals" BTW nummer en oplichting, dat waren zeer ernstige beschuldigingen. In zijn onderzoek, dat Wuyts daarrond had gevraagd, ontdekte Erik Verbeeck al snel dat geen van die ernstige beschuldigingen klopten. Erik Verbeeck ontdekte ook dat Rita Wuyts stempelde en allerlei activiteiten in 't zwart ontplooide, ook handel in het kweken en verkopen van honden. Rita Wuyts liet zich door een Amerikaanse dame -Judy- betalen voor het leveren van een hond, maar die levering gebeurde niet omdat de hond zogenaamd zou gestorven zijn, dus oplichting. Tenslotte maakte Wuyts zich schuldig aan feitelijke dierenmishandeling en ook in diverse hondenclubs was ze niet meer welkom.

Lange tenen.
Toen Erik Verbeeck aan Rita Wuyts diets maakte dat zijzelf fout was in de zaak Hiskea, begon Wuyts zich tegen Erik Verbeeck te keren. Overal verschenen onder valse namen, onder meer Billy, lasterlijke berichten. Van 11 augustus 2008 tot en met 17 augustus 2009 werden op enkele websites, onder valse namen, 111 lasterlijke berichten over Erik Verbeeck gepubliceerd. Die lasterlijke berichten overal op het internet liepen op tot bijna 200. Toen Erik Verbeeck over de handel en wandel van Rita Wuyts in Morsum Magnificat 157 S een artikel bracht, stapten Wuyts - Bruynseels naar de Rechter in kort geding.


Dossiers Wuyts opnieuw op tafel.

Kort geding ongegrond.
Op 22 april 2009 daagden Patrick Bruynseels en Rita Wuyts, Erik Verbeeck en MORSE-Press Vof in kort geding voor de rechtbank van Eerste Aanleg te Leuven. Het koppel wilde bij hoogdringendheid artikels offline laten nemen. Wuyts en Bruynseels verwezen in die zaak om de rechtbank te benvloeden, naar de klacht bij de Raad voor de Journalistiek en de klacht met burgerlijke partijstelling.  Op 14 mei 2009 sprak de Rechter in kort geding zich uit over de zaak. Wuyts en Bruynseels werden teruggefloten en moesten opdraaien voor de kosten van hun advocaat en de deurwaarders n de rechtsplegingsvergoeding van 1.200 euro aan Erik Verbeeck die ze nooit zullen betalen, maar wel uit pure frustratie, blijven belasteren.  

Klachten BP en RvdJ.
Wuyts - Bruynseels hebben met het kort geding in feite al hun les gekregen, ook de klacht met Burgerlijke Partijstelling bij de Onderzoeksrechter te Leuven werd een slag in het water, k de Rechter in Hoger Beroep bevestigde het Vonnis van de Correctionele rechtbank te Leuven. Rita Wuyts poogde met een brief van 13 februari 2009 de Onderzoekrechter Matthijs te benvloeden. Wie die brief leest zal zich vast wel vragen stellen bij wie Rita Wuyts is. Door het verliezen van de zaak te Leuven n in Hoger Beroep te Brussel dienen Wuyts en Bruynseels de rechtsplegingsvergoedingen van 2.500 euro aan Erik Verbeeck te betalen, maar dat gebeurde niet. Het koppel betaalde ook hun advocaten -en anderen- niet.

Schuldbemiddeling.
Uiteindelijk komt het koppel in schuldbemiddeling terecht, maar de advocaat schuldbemiddelaar stuurde op 5 december 2011 een brief naar Erik Verbeeck terwijl die al n jaar niet meer op dat adres woonde, dus de brief om zich als schuldeiser op te geven, nooit kreeg. Wuyts - Bruynseels hebben dus aan Erik Verbeeck geen eurocent betaald. Toch blijft Patrick Bruynseels zich onder de valse naam "Justi" manifesteren op een Nederlandse blog van de gestoorde Nederlandse E.E. die de blog runt.

Bakken laster.
Voor de meer dan 150 lasterlijke berichten die Wuyts en Bruynseels overal op het internet lieten verschijnen, zal Erik Verbeeck nu tot juridische acties over gaan. De Raad voor de Journalistiek die in deze zaak geen enkel onderzoek heeft verricht, nam het op voor een -toen- zwangere Rita Wuyts .... De beslissing van de Raad voor de Journalistiek is een politieke / journalistieke afrekening en dat maakt het clubje door de politiek en de justitie gemanipuleerde pseudo rechtbank voor journalisten bijzonder ongeloofwaardig.

Gespuis.
In het onderzoek van Erik Verbeeck werd Billie als de alias van Rita Wuyts ontmaskerd. Rita Wuyts plaatste op 03  augustus 2008 richting "Hissie" een bericht dat als een doodsbedreiging kan worden aanzien! Voor dat soort gespuis neemt de raad voor de Journalistiek het op! Erik Verbeeck heeft zijn werk goed gedaan.

Artikel met de "Highlights" uit deze journalistieke afrekening volgt.

Online bericht n : 01/15/5753
Geplaatst  : 11:10 20/01/2015

Redactie Morsum Magnificat Professioneel.
Erik Verbeeck  
Laatste update ( 21 januari 2015 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.