Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926319





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Federaal Parket toonde haar onprofessionaliteit en de lippen op elkaar-Update1
16 januari 2015
Chaos tijdens persconferentie toont zwakheid aan van justitie.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.932.200
Brussel / Tremelo 16 januari 2015

--- Update1 20:20 17/01/2015
HaZoDi Politie emblemen te koop via Marktplaats.
In mei 2010 werden op het Internet via Marktplaats.nl emblemen van de politie van Hasselt -HaZoDo- te koop aangeboden.Er werd dienaangaande een brief geschreven naar de minister van Binnenlandse Zaken
waarin de details van de te koop aangeboden emblemen werden beschreven:
         -Embleem van de groep Bijstand, Opsporing en Aanhouding (BOA) van de politie Hasselt-Zonhoven-Diepenbeek (hazodi) in België. Tot 2007 in gebruik geweest daarna vervangen door het nieuwe TIG embleem.  Nieuw/ongebruikt. v.k.k.
        -Embleem van de tactische interventie groep (TIG) van de politie Hasselt- Zonhoven- Diepenbeek -hazodi- in België, nieuw/ongebruikt. v.k.k.
Voor zover bekend heeft minister Milquet daar nooit op gereageerd.
--- einde update 1

Wie de persconferentie over de toestanden in Verviers via de door de Vlaamse belastingbetaler betaalde Vrt heeft gezien, weet daardoor hopelijk ook dat het Brussels Parket zich meer dan stuntelig heeft gedragen en niet opgewassen is tegen de persaandacht, velen mochten op de grond zitten. Het sterkste staaltje is het feit dat federaal parketwoordvoerder Eric Van Der Sypt vertelde dat deze actie niets te maken had met de recent opgepakte persoon uit Charleroi of de schietpartij in Frankrijk, maar diens Franstalige collega die naast Van Der Sypt had plaats genomen, dat niet begrepen had! Er was ook verwarring over de wijze waarop de persconferentie zou georganiseerd worden, bovendien was men ook een kwartier te laat.

Geen informatie.

Tijdens de persconferentie werd ook gezegd dat er in Verviers wapens, explosieven, Walkie Talkie's en radio's werden gevonden, dat is uiteraard zeer algemeen. Morsum Magnificat zou daarover -indien wij ter plaatse waren geweest-, zeker vragen hebben gesteld. Daarom hebben wij in een SMS aan het federaal Parket de vraag gesteld " .. ik wil graag weten of de "radio's" die in Verviers werden gevonden ASTRID toestellen waren?.." Het Parket reageerde " .. daar kan ik geen commentaar over geven ..". Toch is onze vraag ernstig te nemen, we weten dat er momenteel nog altijd een rechtszaak loopt over het "kraken" van het radionet van ASTRID waarvan de naïeve politie dacht dat het super veilig was terwijl journalisten van Het Laatste Nieuws, Vtm en anderen lekker konden meeluisteren via een omgebouwde scanner. ASTRID nv moet er zich terdege van bewust zijn dat ook hun TEA2 "zou" kunnen gekraakt worden, er zijn altijd mensen die, mede krachtige computers en SDR -Software Defined Radio-, veel kunnen. Als, zoals blijkt, die terroristen over genoeg geld beschikken, dan bestaat de mogelijkheid dat er veel geld wordt geboden om systemen te kraken wat altijd mogelijk is, voor geld danst de Beer -behalve Morsum Magnificat die is niet om te kopen-.

Nepagenten, niets nieuws.
Voor wat betreft de tijdens de persconferentie aangehaalde bij de verdachten gevonden politie uniformen en de daarop volgende -gespeelde- ongerustheid van de Vrt journaliste, kunnen wij slechts stellen dat dit al een ouder fenomeen is dat al werd aangehaald tijdens de voorstelling van de criminaliteitscijfers 2013 op 19 mei 2014. http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=5699&Itemid=0
. Het is al jaren geweten dat steeds meer nepagenten opduiken dus daarover moet de journaliste zich niet verbazen noch ongerust zijn, zij zou het zelfs moeten weten.

Politiehervorming?
Er zijn wel politiemensen die hun job doen en die beklagen zich allemaal over het mislukken van de politiehervorming "dit is een politiehervorming zoals de politiek het gewild heeft" zeggen échte politiemensen. In de politiehervorming in haar huidige vorm is de lokale politie, met alle gevolgen van dien, slaaf van de burgemeester. Waarom moet er aan elk zebrapad aan de scholen een "flik" postvatten, uiteraard omdat zoiets goed scoort bij de ouders die dan bij de verkiezingen voor de burgemeester stemmen, wij noemen dat resoluut "passieve corruptie" een bijzondere gave van de Open Vld.

CGSU en POSA leveren goed werk.

Over de POSA en de CGSU, de elite eenheid die de "klus" in Verviers klaarde leest u meer in Morsum Magnificat MM_200_12_CGSU van maart 2012 daar u die mannen aan het werk zien en die komen niet voor de camera, in tegendeel daar hebben ze schrik van om erkend te worden.
   
Online bericht n° : 01/15/5750
Geplaatst  : 15:10 16/01/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck 

Laatste update ( 17 januari 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.