Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928642





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Radioactief tuig van kerk te St Pieters Woluwe verwijderd
29 maart 2007

F.A.N.C. Diende klacht in bij het Parket te Brussel tegen Kerkfabriek.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 228.100

Betekom / Brussel 28 maart ?07

Omdat het Bisdom en de Kerkfabriek zich niet lieten intimideren door het F.A.N.C. en de eerder geplaatste bestelling bij de Betekomse firma die door het FANC al jaren geviseerd wordt, handhaafde, diende het F.A.N.C. bij het Brussels Parket een klacht in tegen de kerkfabriek. Zelfs de klanten van het Betekoms bedrijf worden geviseerd.





Volgens de baas van deze firma heeft Eric  Herman
van het FANC het oranje schild (12 x 30cm) op de auto
als goed aanzien !  Dat klopt dus helemaal niet, het
schild moet 300 x 400 mm zijn en de aanduiding van
de Klasse + het UN Nummer van de lading moet
vermeld worden (schild onder pijl).


Willekeur in de hoogste graad.
Dat er op minder dan 100m van de kerk waarvoor klacht werd ingediend ook nog zo?n illegaal radioactief element op een kinderkribbe staat, hebben ze bij het F.A.N.C. niet eens gezien ! Verderop in dezelfde gemeente St Pieters Woluwe staat  op de St Pauluskerk eveneens een zeer milieubelastende Kapton R2, ook daar zalft het F.A.N.C. !

Diverse inbreuken.
Wat het F.A.N.C. aanvankelijk niet wist is, dat voor de verwijdering van het toestel op de kerk, beroep werd gedaan op een Waalse firma. Deze firma beging bij de verwijdering diverse inbreuken op de voorschriften voor de verwijdering en de regels van de A.D.R., ondermeer de afmetingen en de aanduidingen op het oranje schild.
We vernemen dat, met de bewijslast in de hand, het gediscrimineerde bedrijf de nodige stappen zal ondernemen tegen het Agentschap Nucleaire Controle.

Het ganse F.A.N.C. deugt niet.
Het resultaat van het onderzoek van de Werkgroep Nucleaire Veiligheid is ondertussen al door de Voorzitter zelf (Philippe De Coene) in de pers gelekt.

Het F.A.N.C. werkt in geen enkel opzicht zoals het zou moeten werken, wat de kerncentrales betreft is het A.V.N. die de toon aangeeft, het F.A.N.C. is in geen enkel item van de nucleaire controle ?cht haar naam "Controle" waard, het zijn niets minder dan (behalve enkelingen) "Nucleiare Improviseurs", daarvan heeft deze redactie al genoeg voorbeelden getoond.
De status van de inspecteurs "Officier van gerechtelijke politie en hulp van de Procureur des Konings" moet hun ontnomen worden, wegens "Incompetent" en het schandelijk en herhaaldelijk misbruiken van hun daardoor verkregen macht.

 
MORSE-Press VOF ?

 

Laatste update ( 01 april 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.