Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933899





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Baal / Tremelo : Renovatie van gebouwen is het gevolg van het optreden Arbeidsinspectie.
13 januari 2015
De turnzaal in Baal en Tremelo zijn beiden onderwerp van dwingende maatregelen Auditoraat Leuven.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.928.100
Baal / Tremelo 13 januari 2015

--- Wijziging 21:25 13/01/2015

Het is ongelooflijk hoe burgemeester Paul Dams -Open Vld- zich van kontlikjournalisten kan blijven laten bedienen door de waarheid en vernietigende rapporten van de overheid te verzwijgen en zelfs om te zetten in positieve berichtgeving. In een artikel in Het Nieuwsblad van vandaag mag Dams het weer mooi komen uitleggen. De oude jongensschool te Baal wordt vernieuwd en het mag meer dan achthonderdduizend euro kosten. In het verleden heeft de ploeg van Dams voor dat project ook al eens zoveel geld gevraagd, maar, zegt een informant "Dams had niet eens plannen", vandaar dat de oppositie het afschoot.

Turnzaal Tremelo.

In het verslag van Interleuven -dat daar doodeenvoudig om haar broodheer te beschermen in de kast bleef liggen -sic-, maar opgenomen werd in de inspectie van WASO die in opdracht van de Arbeidsauditeur te Leuven optrad, zijn er op pagina 18 tot 20 aangaande de Turnzaal te Tremelo een aantal onaanvaardbare opmerkingen geformuleerd, onder andere de aanwezigheid van Asbest... Ook voor de Turnzaal aan de Baalsebaan 287 te Baal werden op pagina
36 tot 39 een resem overtredingen op de Arbeids- en andere wetgevingen genoteerd die eveneens stante pede moeten hersteld worden. Daar is geen ontkomen meer aan. Het wanbeleid van Tremelo likt haar wonden en zit op haar eigen blaren. Ook in de Turnzaal in Baal is er Asbest aanwezig en zijn de sporttoestellen evenmin gekeurd. Dit beleid is zonder meer crimineel te noemen.

Alleen goed nieuws.

Het is schrijnend dat ook journalist Conny Justé de pen van Dams, Wiske Maes en Elynn Van Uffel moet hanteren. Het is volstrekt abnormaal dat welke journalist dan ook, maatschappelijk belangrijke gegevens verzwijgt. Alleen Morsum Magnificat vindt het haar taak om dergelijke mistoestanden zonder medewerking van de klassieke pers te blijven aankaarten. Het is zéker dat Morsum Magnificat met maandelijks meer dan 45.000 bezoekers veel meer impact heeft dan Het Nieuwsblad of de Gazet van Antwerpen die steeds lezers verliezen, vooral Gazet van Antwerpen boert achteruit.

Online bericht n° : 01/15/5744
Geplaatst  : 19:29 13/01/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck
Laatste update ( 13 januari 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.