Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927046





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vrijheid van meningsuiting duurt tot zolang men het gedachtengoed van het systeem draagt.
08 januari 2015
Vrijheid van meningsuiting tot wanneer je te dicht bij de bron komt.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat 17e Jaargang  : 2.920.800
Brussel / Tremelo 07 januari 2015

Iedereen heeft de mond vol over democratie en persvrijheid, beiden zijn ijdele begrippen. De vrijheid van meningsuiting is er misschien wel, maar wie er, zoals Morsum Magnificat, te veel gebruik van maakt, betaalt daarvoor een zeer zware tol. De laatste persman die ons van de perslijst gooide is Kristof Windels van Turtelboom, zogezegd omdat we niet aangesloten zijn bij de VVJ - de vereniging van politieke kontlikjournalisten-. Het verwijderen van de perslijst gebeurde nadat wij vier keer werden uitgenodigd en onvoldoende de hielen van de minister likten.

Gevolg van de vrijheid van meningsuiting.
-En aankaarten milieudelicten-.


Als journalist in de woning aangevallen door Jules P.,omdat er foto's werden gemaakt van de verbranding van restafval. Jules P., was voordien door Begijnendijk al op de vingers getikt. Vanaf toen stookte Jules P., alleen 's avonds. Toen Erik Verbeeck daarvan foto maakte, drong Jules P., de woning binnen om het fototoestel trachten af te nemen. Het Parket van Leuven seponeerde omdat de journalist het incident zou uitgelokt hebben, wat niet klopte.

Een en al ijdelheid.

Door de gruwelijke feiten in Parijs gedragen de journalisten zich één en vol ijdelheid, ze hebben daartoe echt geen reden omdat er zover ons bekend geen enkele -buiten Morsum Magnificat- diens nek uitsteekt, of mag uitsteken. De pers is hier veel de veel door de politiek en de justitie "geregulierd". Wie de "gekleurde" deontologische regels niet onderschrijft wordt uitgesloten en uitgestoten. Het zijn alleen de journalisten die braaf in het gareel lopen en over wiens rug politici naar omhoog kunnen klimmen die welkom zijn.   

Online bericht n° : 01/15/5736
Geplaatst  : 7:22 8/01/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeec
k ©
Laatste update ( 18 oktober 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.