Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933905





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Sophia's Lanaken sleurt gemeente Lanaken voor de Raad van State.
03 januari 2015
De politieverordening van oktober 2014 krijgt wellicht nog een financieel staartje voor Lanaken.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat 17e Jaargang  : 2.914.400
Lanaken / Tremelo 03 januari 2015

Met ons bericht van 17 november 2014 hebben wij reeds aandacht geschonken aan de dubieuze politieverordening die burgemeester Marino Keulen -Open Vld- op 3 oktober 2014 lastens Sophia's heeft uitgevaardigd. De rekening van de financiële schade die dat veroorzaakt heeft, zal meer dan waarschijnlijk later nog aan de gemeente Lanaken gepresenteerd worden. Om de politieverordening tot stand te kunnen brengen heeft de politie van Lanaken een flinke duit in het zakje gedaan, een korpschef is immers een politicus in uniform. Na een klacht bij Provinciegouverneur Herman Reynders en een ook klacht met Burgerlijke Partijstelling bij het Parket van Tongeren tegen Mourmans, de verhuurder van het pand, is er einde november 2014 een verzoekschrift bij de Raad van State ingediend tot vernietiging van die politieverordening. 

Onderbouwd verzoekschrift.

Deze redactie heeft het verzoekschrift bij de Raad van State op grond van artikel 134 § 1 van de Nieuwe Gemeentewet tot vernietiging van de betwiste politieverordening van 3 oktober 2014 tot sluiting om 20 uur van de inrichting, kunnen inkijken. De argumenten die de advocaat van Sophia's aanbrengt zijn duidelijk, onderbouwd en overtuigend, het bewijsmateriaal van Marino Keulen ondermaats en gebaseerd op onvoldoende bewijsmateriaal. Vervolgens zijn er ook vragen over het juridische aspect, onder andere het niet respecteren van de hoorplicht, waarmee Lanaken zich duidelijk op glas ijs heeft begeven.

Klacht met Burgerlijke Partijstelling.
Buiten de affaire van de politieverordening werd op 20 november 2014 ook nog een klacht met Burgerlijke Partijstelling geplaatst wegens oplichting en valsheid in geschrifte tegen verhuurder Mourmans, daarover willen we momenteel niet meer brengen, dat komt later.

Marino Keulen en de Open Vld vrouwenpolitiek ...
Door dit alles komt de burgemeester van Lanaken, Marino Keulen, steeds meer in opspraak. Enkele verhalen doen de ronde, maar we moeten nog verder uitvlooien of het voldoende relevant is met zijn politiek mandaat, of het niet als privé aangelegenheid dient te worden aanzien. Anderzijds heeft deze redactie al sinds de tijd van het schaduwkabinet van Verhofstadt informatie dat verhoudingen met vrouwen door Open Vld politici een rode draad zijn en blijven. In ons bericht van december 2004 hebben we het bericht gebracht van het feit dat Guy Verhofstadt in Haacht werd betrapt op overspel -met de zuster van Bart Somers-, zie hier de link http://www.morsum-magnificat.be/artikels/Politiek_5.htm
 -. Dat verhaal werd ook in PAF en in Brussel Nieuws gebracht http://www.brusselnieuws.be/nl/nieuws/nieuw-satirisch-weekblad-paf-de-kiosk -. Maar ook elders werd daarover veel geschreven http://www.politicsinfo.be/konijn-gaat-vreemd-t24037.html -. Aan Morsum Magnificat werd uit zeer betrouwbare bron bevestigd dat het om de zuster van Bart Somers ging en de feiten zich afspeelden in een dokterscabinet te Haacht. Maar Verhofstadt is niet de énige die binnen de Open Vld niet vies is van vrouwen, ook Patrick Dewael weet daar meer van. Ook de Open Vld burgemeester van Tremelo knoopt quasi bij elke gelegenheid maar al te graag gesprekken aan met blondjes -foto-

Familie Mourmans.
In het Verzoekschrift voor de Raad van State wordt ook verwezen naar de goede contacten van Marino Keulen met de welstellende familie Mourmans, zoals  " ... Michel Mourmans woont op Tournebride en is lid van Open Vld ... ", en " .. in de wijk waar burgemeester Keulen woont, werden destijds meerdere villa's gebouwd door Marcel Mourmans, bestemd voor de ganse familie ...". Uiteraard mag dat allemaal, maar er zijn nog meer bezwarende teksten voor Marino Keulen, die allemaal samen, genomen geen toeval kunnen zijn. Ook elders, zoals in Tremelo stellen we vast dat de burgemeester invloedrijke personen en bedrijven pampert en in hun politiek kamp sleurt. De Open Vld is zeker niet vies van passieve corruptie en erger -isc-


Burgemeester Paul Dams -Open Vld- zie je bij gelegenheden bij voorkeur in gezelschap van blonde dames. Hier staat rechts van hem Elynn Van Uffel zijn Open Vld poulain i Tremelo. Links van Dams de -ondertussen- ex van Sven Nijs. Deze foto is genomen op het moment dat het nog niet publiek bekend was dat Isabelle en Sven een punt achter hun relatie hadden gezet. We hebben nog meer foto's van Dams i gezelschap van geblondeerde vrouwen, maar die kunnen we omdat het geen BV's zonder te maskeren niet publiceren. 

Machtsmisbruik.
Ook aan deze redactie bevestigden getuigen dat burgemeester Marino Keulen tijdens de feiten van 21 september 2014 om 2u.'s nachts zou aangekondigd hebben dat de zaak -doelend op Sophia's, red-, zou gesloten worden. Alleen dat is al voldoende om te stellen dat hier een afrekening aan de gang is. Open Vld burgemeesters zijn daar zeer goed in, hetzelfde ervaren wij in Tremelo met Paul Dams -Open Vld-. Ook de politie in Lanaken heeft een klacht bij het Comité P. aan haar broek.        

Artikel n° : 01/15/5730
Geplaatst  : 11:18 3/01/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 04 januari 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.