Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933905





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Beenhouwerij Liekens overgenomen.
01 januari 2015
Bij Aldi Tremelo komt nu plotseling ook een slagerij van Renmans?!
Paginabezoekers website Morsum Magnificat 17e Jaargang  : 2.910.500
Tremelo 01 januari 2015

Lezers en inwoners van Tremelo informeerden ons over een feit dat eigenlijk wordt stil gehouden, enerzijds weten we niet waarom, maar anderzijds is er een eigenaardigheidje, plotseling krijgt de Aldi in Tremelo een slagerij, dat is uiteraard geen toeval. In dat verband is het goed om te weten dat het "stulpje" van de vader van beenhouwer Liekens -die de slagerij aan de Baalsebaan uitbaat -, naast de Aldi in Tremelo is opgetrokken. De naastliggende grond waarop de Aldi aan de Kruisstraat is gebouwd, was van de vader van beenhouwer -zoon- Liekens.

Verbod op uitbaten beenhouwerij.
Toen Liekens senior de naast zijn privéwoning liggende grond aan Aldi verkocht, werd in de verkoopsvoorwaarden bedongen dat daar geen beenhouwerij mocht worden uitgebaat! Nu zijn zoon de slagerij wat verderop aan de Baalsebaan heeft overgelaten aan een ex leverancier van kruiden -zo vernemen wij-, krijgt Aldi ook meteen de toelating om in hun vestiging aan de Kruisstraat een slagerij uit te baten waarmee de overnemer een vandaag niet bestaande flinke concurrent krijgt.

Renmans?

We proberen van Renmans een bevestiging te ontvangen, maar dat lukte nog niet, bij Aldi evenmin. Wij hebben over deze zet van "Liekens" wel enkele reacties ontvangen die stuk voor stuk vragen stellen over het feit dat de overnemer van de slagerij Liekens aan de Baalsebaan, nu plotseling een concurrent bij de vlakbij gelegen Aldi vindt!


Slagerij Liekens is overgenomen. Daarnaast de bloemenzaak waarvan de uitbaters tevergeefs bij Liekens -de eigenaar- klagen over de gebreken aan het door hen gehuurde pand.

Artikel n° : 01/15/5727
Geplaatst  : 11:24 1/01/2015

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 11 januari 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.