Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928643





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Gevaarlijke laagspanningsnetten worden bij de Minister aangegeven.
27 maart 2007
Algemene Directie Energie moet net als FANC hervormd worden.

Betekom / Brussel 27 maart 2007.

Als gevolg van het onderzoek dat Morsum Magnificat tussen 2000 en 2003 naar de niet conformiteit van de elektrische netten in 88 gemeenten en steden in Vlaanderen  (en ook te Fleurus) voerde, werd de Algemene Directie Energie door toenmalig Staatssecretaris Olivier Deleuze, op de vingers getikt.

Rondschrijven aan alle elektriciteitsverdelers.
Op 1 augustus 2002 stuurde de Algemene Directie Energie als gevolg van voornoemd  onderzoek een Brief naar alle elektriciteitsverdelers in Vlaanderen en Walloni?, de flagrante leugenaars van de Algemene Directie Energie schreven in de brief dat er talrijke ? klachten ? werden ingediend, terwijl het in feite om ? meldingen? van gevaarlijke situaties ging waarvan zij zelf de oorzaak waren !

Smerig.
Uitgerekend omdat de Algemene Directie Energie onder leiding van de inmiddels gepensioneerde FERNAND SONCK (Directeur Generaal)  Pierre MAINIL en J.C. MIGNOLET, (Hoofdingenieurs / Directeurs) en ook nu Marie-Pierre FAUCONNIER (PS) nooit voldoende of helemaal geen controles uitvoerde en Morsum Magnificat dat w?l deed, staat de hoofdredacteur bovenaan de lijst ?Persona Non Grata?.
Daarom werd in de brief van 1 augustus 2002 dan ook duidelijk naar de indieners van de klachten  (het waren geen klachten maar meldingen) verwezen, de ganse elektriciteitsector was daarmee uiteraard op de hoogte, dat Erik Verbeeck de grote boeman was.

Nieuwe acties.
Sinds enige tijd is Morsum Magnificat opnieuw gestart met het uitvoeren van inspecties omtrent de staat van de elektrische netten van de distributeurs.

Lees meer in Morsum Magnificat 139 op bladzijde 6

Laatste update ( 29 maart 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.