Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926320





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo in maffiastijl : Dams valt steeds verder van zijn voetstuk-Update1
20 december 2014
Morsum Magnificat kan niet meer veilig over de straat lopen.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.894.200
Tremelo 19 december 2014


Update 1 15:37 20/12/2014

Niet eens fatsoenlijk praten.

We geven hier hoe het gesprek in "hun" taaltje verliep :
?? : Godverdoeme jong, gaat es vurts jong, vurts, ga vurts, ge moet hier nie komen stoan
EV -Erik Verbeeck- : Ik denk dat ik hier zo goed mag komen staan als gij
?? : Ah ja, maar ge moet hier niet tussenkomen, wellie zen hier mee, onder ons, onder ons, hier moet ginne weldvrimde komen ziveren en gij magt naaf starten, zo rap as da ge kunt
EV : Is dat een bedreiging of zo
?? : Hèdded verstaon, wellie zijn hier gewoon aan 't babbelen ondereen, dan moette ons nie komen moeien, ge loopt hier gewoon voorbij.
EV : Ah ja.

Discriminatie en erger.
Dit is pure discriminatie.
Wordt vervolgd.
--- einde update 1

Gisteren was het tijdens Kerstmarkt weer zover in Tremelo, "vreten en zuipen". Rond negen uur liepen er al heel wat rond die duidelijk schijnbaar dronken waren. Een plaats waar "Het Volk" weer samentroepte  was bij BoBo. Nogal wiedes daar was -behalve keiharde veel te luide muziek >96 dBA-, de Cava nog altijd gratis, bij BoBo is er duidelijk nog geen crisis, de Cava blijft daar voor iedereen rijkelijk vloeien.

Weer bedreigingen.
Wanneer wij ook ter hoogte van BoBo over de markt wandelden, had neo dictator en Open Vld burgemeester Paul Dams ons meteen in het oog -hij doet niets anders dan rondkijken en alles en iedereen in 't oog te
houden-. Twee van zijn omstanders -met uiteraard een glas Cava in de hand-, werden duidelijk -aan diens heimelijke grimassen af te leiden- door Dams voor onze aanwezigheid gewaarschuwd, de twee verraadden dat door zich meteen om te draaiden en afkeurend in onze richting te kijken.


Weliswaar in een 208 liter metalen vat, maar toch behoorlijk grote vlammen vlak bij de kerk, strijdig met de Vlarem en het Veldwetboek.

Glas Cava.
Wij stapten naar Dams en maakten hem duidelijk, dat hij onze niet gewenste aanwezigheid aan zijn omstanders had gemeld. Meteen kregen wij van zijn goede vrienden -?-, die we niet aangesproken hadden,
dreigende taal : " u hoeft hier niet te komen, u kan nu starten". Wij zijn daar niet op ingegaan maar integendeel nog wat dichter tot op een halve meter genaderd -we moeten opletten voor kopstoten met voorbeelden van Peter P.- en hebben hen diets gemaakt dat wij evenveel recht hebben als zij om ons op het openbaar domein op de Kerstmarkt te bevinden. Daarop wilde één van de twee zuipers een glas Cava over ons hoofd kieperen, maar omdat wij geen duimbreed bewogen, voerde het crapuul, duidelijk opgejut door Dams zijn daad niet uit. Dams zet zijn acolieten door het verkondigen van laster tot agressie aan.

Rapport Arbeidsinspectie zal gevolgen hebben voor het wanbeleid.
We vernemen dat het rapport van de Arbeidsinspectie Vlaams Brabant over onveilige toestanden in diverse gebouwen aan de Arbeidsauditeur te Leuven werd overgemaakt. De Arbeidsauditeur Hans Baeke zal het 
onderzoek nu verder zetten. De verantwoordelijke Schepenen en de burgemeester van Tremelo zullen daarover nog verantwoording moeten afleggen, maar daarbij zal het niet blijven.

Dams u bent gewaarschuwd:
Morsum Magnificat zal zich in ieder geval niet laten intimideren, integendeel.     

Artikel n° : 12/14/5709
Geplaatst : 8:43 20/12/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 20 december 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.