Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928643





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Miljardenfraude gepleegd door de Vakbonden.
27 maart 2007

Gigantische fraude was via 168 fondsen en vakbonden mogelijk zegt Vlaams Belang


Bezoekers Morsum Magnificat : 226.600

Betekom / Brussel 26 maart 2007

Tijdens een persconferentie van het Vlaams Belang welke onder geringe belangstelling op het hoofdkwartier aan het Madouplein vandaag om 11.00u werd gehouden, stelde Marie- Rose Morel, Jurgen Ceder en Guy D?Haeseleer in een 18 bladzijden tellende persnota de gigantische fraude die al jaren via 168 ?allerlei fondsen? waarbij de vakbonden ABVV en ACV betrokken zijn,  plaats vindt.


26.03.2007 11.00u Persconferentie Vlaams Belang



Guy D'Haesleer , Marie- Rose Morel, Jurgen Ceder

Minister Van Velthoven medeplichtig.
De fraude zou jaarlijks 10,5 mio euro bedragen en de Minister van Velthoven is daarvan al op 31 januari 2007 door het Ministerie van Tewerkstelling en Arbeid en Sociaal Overleg door niemand minder dan de Directeur Generaal G.Cox op de hoogte en tevens in vraag gesteld.
In zijn brief van 12 maart 2007 stelt dezelfde Directeur Generaal G.Cox, dat samen de met Minister is beslist om geen onderzoek te verrichten naar de marginale praktijken van de Gemeenschappelijke Commissie van Werkgelegenheid.

Vlaams Belang helpt gedupeerden.
Er zouden zo?n 800.000 werknemers benadeeld zijn, het Vlaams Belang vraagt nu alvast van een paar honderd Vlaams Belangleden de gelden terug die hun door de frauduleuze praktijken van de vakbonden ontvreemd zijn.
Niet Vlaams Belang leden kunnen van hun diensten ook gebruik maken voor het invullen van formulieren om hun geld terug te eisen.

Minister Van Velthoven stopt ook dossier RJV in de doofpot.
Vorig jaar werd er door de Directeur van de RJV een dossier ingediend over de giftige Gyproc wanden die alom in het RJV gebouw aanwezig zijn, de Directeur kreeg de nodige tegenwind en stapte ondermeer naar de ?Salonsocialist? Philippe De Coene, die ook niets ondernam.
Laboratoriumonderzoeken bij het Nederlandse NRG tonen aan dat de Gyproc platen afkomstig uit het RJV gebouw wel degelijk giftige stoffen bevatten, zoals Ra-226 en Pb-210, Th-228 en ook Uranium 235 !  Al die smeerlapperij is afkomstig van het destijds fel besproken Prayon Rupel die al die afval toen maar al te graag gratis aan Gyproc te Wijnegem afstond.

Kocht Kranen Michielsens vervuilde gronden ?
De terreinen van Gyproc werden recent opgekocht door de avonturiers van Kranen Michielsens die door de overname van Kranen Van De Weghe en Mondia zichzelf wellicht in de financi?le moeilijkheden zal brengen, de agressieve verkoopsmethodes van Kranen Michielsens geven dat al een poosje aan.
Of de grond die Kranen Michielsens aankocht niet ernstig vervuild is zou men beter maar onderzoeken.

Filip Braeckman.
We proberen een reactie te bekomen van een ABVV vakbondsman (Gazelco), actief in de tijd dat Electrabel zich via een nieuwe constructie (Mixt-ICS) op een slinkse manier van 500 personeelsleden vanf afmaakte en bij Telenet dumpte.
Maar de vakbondsman die op het moment dat we hem belden in het UZ te Gent was, weet niks van de beschuldigen af. 

Lees meer in MM 139

 

Laatste update ( 27 maart 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.