Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926321

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Kontlikjournalist dient klacht in bij de Raad voor de Journalistiek.
15 december 2014
Beroepsjournalist Chris De Bruyn maakte zich schuldig aan laster en eerroof.   Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.886.200
Tremelo 15 december 2014

Tijdens de brand bij aannemer Rappoort mocht beroepsjournalist Chris De Bruyn van de Gazet van Antwerpen zómaar over het politielint stappen. Toen Morsum Magnificat de agent die de perimeter bewaakte, daarop attent maakte mocht ook Morsum Magnificat voorbij het lint.

Morsum Magnificat meteen teruggestuurd was pure discriminatie!
Dat Chris De Bruyn binnen de perimeter was getreden heeft een inspecteurke en commissaris -en artiest bij orkest The Oneliners - Ronny Prijck, niet gezien, toch staat de journalist vlak naast Ronny Prijck rustig foto's te nemen. Morsum Magnificat kreeg zowel de inspecteur als de commissaris op de hals en moest stante pede buiten de perimeter. Maar Morsum Magnificat weigerde dat, tenzij De Bruyn zich aan dezelfde maatregel diende te onderwerpen. Commissaris Prijck kon niet anders dan Chris De Bruyn te sommeren de perimeter te verlaten.

OCMW.
De "grote?" journalist was kwaad en sneerde naar Morsum Magnificat van het OCMW te leven, het publiek en de inspecteur aan het politielint waren van die laster en eerroof getuige. Wat De Bruyn daar uitschreeuwde is een flagrante leugen, dus laster. De inspecteur bevestigde gehoord te hebben, wat De Bruyn zei. Morsum Magnificat heeft totnogtoe voor die lasterlijke aantijgingen -nog- geen klacht ingediend.

Raad voor de Journalistiek.
Journalisten zoals Chris De Bruyn, Conny Justé en Sven Ponsaerts, die enkel en alleen de politiek in het zadel schrijven en houden en zich voor de kar laten spannen, bestempelen wij in onze artikels en opiniestukken als "kontlikjournalisten". Als antwoord op zijn laster en eerroof bij de brand Rappoort, hebben wij hem als een kontlikjournalist bestempeld en daarvoor heeft Chris De Bruyn bij de Raad voor de Journalistiek een klacht ingediend. Morsum Magnificat publiceert hier eerstdaags haar reactie, de RvdJ zal ze hier dan ook moeten lezen, wij gaan ze hen niet overmaken. De RvdJ is een pseudo journalistenrechtbank die niet bij wetgevend initiatief is opgericht maar wel jaarlijks 285.000 euro financiële steun ontvangt van de Overheid en ook zoveel van de mediabonzen. Bijgevolg is de RvdJ niet onafhankelijk en daarom erkent Morsum Magnificat de RvdJ niet.
    
Wordt a.s.a.p. vervolgd.
 
Artikel n° : 12/14/5705
Geplaatst : 21:17 15/12/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.