Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933910





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Maandag 8 december : Federale politie verwacht veel verkeersproblemen.
06 december 2014
Regionale stakingsdag voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Vlaams- en Waals-Brabant.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.872.600
Brussel / Tremelo 06 december 2014.

Na Antwerpen, Limburg, Oost- en West-Vlaanderen wordt a.s. maandag, 08 december 2014,een regionale stakingsdag georganiseerd in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Vlaams- en Waals-Brabant. Ten gevolge daarvan verwacht de Federale politie veel verkeersproblemen.


Toegangswegen.
Naast de aangekondigde acties bij de openbare vervoersmaatschappijen worden door de politie ook problemen verwacht op de verschillende toegangswegen zoals Delta, Meiser, Industrielaan, Keizer Karellaan en de autosnelwegen richting Brussel. Ook te verwachten lokale acties op kruispunten en rotondes kunnen gevolgen hebben tot op de afritten van de autosnelwegen.

Drukker.
Ook de ochtendspits dreigt veel drukker te worden dan gewoonlijk en pendelaars wordt dan ook aangeraden om daar rekening mee te houden. In de mate van het mogelijke is het aangewezen om het aantal voertuigen te beperken door te carpoolen, veel vroeger te vertrekken en in de mate van het mogelijke de hoofdstad te vermijden. Het is eveneens aangewezen om voor het vertrek, voor wie écht in Brussel moet zijn, de verschillende infokanalen te raadplegen.

Wegcode
Voorts raadt de federale politie aan om geduld te hebben en de wegcode te respecteren en zeker nooit rechtsomkeer -!!- te maken op een autosnelweg! Daarmee breng je je eigen en het leven van andere weggebruikers in gevaar.
Samen met de lokale politiediensten zal de federale politie er, in de mate van het mogelijke, alles aan doen om de verkeersstromen veilig te laten verlopen.

Bron : Federale politie
Bewerking : jvds
 
Artikel n° : 12/14/5693
Geplaatst : 15:02 6/12/2014
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
 
Laatste update ( 06 december 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.