Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926323

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Matreco Tildonk moet zich in regel stellen met de gemeente Haacht en Privacycommissie.
30 november 2014
Matreco neemt openbaar domein in en plaatste camera's zonder aanvraag, aangifte of vergunning.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.864.100
Haacht / Tremelo 30 november 2014.

Vervolg van online artikel:
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=5972&Itemid=0

Aan de Kruineikenstraat 145 te Tildonk vinden we Matreco bvba dat overhoop ligt met de buren, meer bepaald met de bewoners van het kasteeltje Appelburg die last ondervinden van de activiteiten van Matreco en consorten. Er zijn op dat adres geen vier -zoals in vorig artikel gemeld-, maar vijf bedrijven gevestigd. De verliezen van die bedrijven waren in 2013 volgens de Kruispuntbank opgelopen tot bijna 300.000 euro. Eén van de bedrijven is Margaux-Invest bvba waarvan Martine Maes mede- oprichter is, Martine is het nichtje van Marie-Louise alias " Wiske " Maes, Open Vld Schepen van Sport te Tremelo. M.A.C. Service, dat in 2005 een naamsverandering onderging en Margaux-Invest werd, is op 10 juni 2004 met een kapitaal van 18.600 euro opgericht en draait elk jaar, zonder uitzondering, verlies. Het totale verlies van dat éne bedrijf over die tien jaar bedroeg in 2014 maar liefst 80.760 euro! Of de rechtbank van Koophandel daarvoor de ogen zal blijven sluiten is zeer de vraag.

Innemen openbaar domein.
Voor de houten paaltjes die links en rechts aan de ingang van Matreco op het openbaar domein werden geplaatst is er geen vergunning gevraagd of door de gemeente Haacht afgeleverd. De gemeente Haacht -Secretaris Luc Van Rillaer- schreef hierover op 28 november 2014 om 13:08  aan deze redactie het volgende " Wat betreft de geplaatste paaltjes, werd na bespreking op het college van 6-11 via schrijven aan de betrokken firma gevraagd om de plaatsing van de paaltjes officieel aan te vragen en ze alleszins te voorzien van reflectoren ... ", einde citaat.Matreco plaatste palen op het openbaar domein zonder reflectoren en zonder vergunning. Ook Haacht kent zoals Tremelo blijkbaar "Heilige huisjes".

Camerabewaking.

Ondertussen heeft deze redactie ook bevestiging van de CBPL -Privacycommissie- ontvangen dat de camera's van Matreco niet vergund zijn. Gemeente Haacht schreef daarover het volgende aan deze redactie : " Wij vroegen het advies vd zonechef politie op ivm het plaatsen van camera’s zonder aangifte ..", einde citaat.

Glazen huis.
Het is voor deze redactie duidelijk dat de Tremelose politiek zich op een onaanvaardbare manier inlaat met het huurgeschil tussen de schoonzus van "Wiske" Maes en de huurders, er was zelfs een petitie die diverse handtekeningen zonder naam bevat. Morsum Magnificat waarschuwt iedereen die zich voor de kar laat spannen en zich inmengt in een zaak waarvan ze niet op de hoogte zijn, dat wij, gebruik makend van de persvrijheid in het kader van het algemeen belang, zullen reageren en zij lik op stuk zullen krijgen. Wie in een glazen huis woont, moet niet met stenen gooien.

Zaakvoerders.

Morsum Magnificat gaf zaakvoerders Anthony Vervloessem -gewezen militair- en Martine Maes, die in een stulpje aan de Baalsebaan in Tremelo wonen, mede twee e-mails de kans om te reageren, maar dat gebeurde niet, dat doen ze op een andere laffe en achterbakse manier, een handelsmerk van Tremelo.  

Artikel n° : 11/14/5683
Geplaatst op 12:02 30/11/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © 
Laatste update ( 30 november 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.