Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926323





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Samenstelling GECORO opnieuw van de gemeenteraad verdaagd.
29 november 2014
Schorsing beslissing door Gouverneur moet door klassieke pers worden doodgezwegen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.863.000
Tremelo 29 november 2014.

Met ons online artikel van 22 oktober 2014 brachten wij de schorsing van 4 september 2014 door de Gouverneur van de samenstelling van de GECORO van 26 juni 2014. Over dat toch niet onbelangrijk nieuws mochten de journalisten van de klassieke pers die de pen van Dams hanteren, niets brengen. In de dagorde van de gemeenteraad van 27 november 2014 werd niet vermeld dat dit punt in de geheime zitting opnieuw op de agenda werd geplaatst. Eén Raadslid zou die leemte gebruiken om het agendapunt de schrappen en uit te stellen. Dat zelfde raadslid van de N-VA strooide betreffende de gemeenteraadsbeslissing van 26 juni 2014 ook al roet in het eten - zie schorsing Gouverneur hierboven-.

Klacht van advocaat Konevina.
De klacht tegen de GECORO beslissing van 26 juni 2014 werd ingediend door advocate Alisa Konevina uit Mechelen gespecialiseerd in Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, die dame is meer dan een goede vriendin van Carl Liekens, de -aangenomen- zoon van Rik Liekens, Architect bij Architeam en Voorzitter van GECORO. Rik Liekens komt ook uitvoerig voor in het dossier van Leo Peeters waarover zeker het laatste woord nog niet is gezegd. In de brief van de Gouverneur van 4 september 2014 wordt uiteen gezet waarom de schorsing van wat Tremelo wilde bekokstoven, een feit is.

Zeer vreemd.
Het feit dat Konevina, die al jaren in Tremelo woont, een klacht indiende omdat haar kandidatuur gewoon van tafel werd geveegd, is zeer vreemd, temeer zij de vriendin is van Carl Liekens. Dat heeft de advocaat aan deze redactie op 22 oktober 2014 bevestigd. Op onze vraag of zij door haar kandidatuurstelling niet in conflict komt met Rik Liekens wordt afwijkend gereageerd, Konevina wil haar kennis inzetten en dat zou een meerwaarde voor de GECORO moeten betekenen, uiteraard laat de advocaat het achterste van haar tong niet zien.

Tremelo discrimineert!


In het Vlaams Parlement worden we in tegenstelling tot Tremelo niet gediscrimineerd, Paul Dams -Open Vld- en C° zullen daarvoor nog verantwoording moeten afleggen.

Niet op gemeenteraad.
In het klein burgerlijk Tremelo werd alweer gespeculeerd omtrent het feit dat Morsum Magnificat niet aanwezig was tijdens de laatste gemeenteraad. Er werd al gniffelend gereageerd als zouden wij niet meer mógen komen echter,de reden van onze afwezigheid is dat wij die dag al in het Vlaams Parlement aanwezig waren en daardoor die dag al voldoende te verwerken hadden. Daarbuiten doodeenvoudig omdat we de onderwerpen onvoldoende interessant hebben gevonden. In het kneuterige Tremelo van machtswellusteling Paul Dams -Open Vld- en diens acolieten worden wij van de perstafel geweerd, dat is in het Vlaams Parlement niet het geval. Uiteraard zullen wij ten gepasten tijde deze discriminatie, fnuiken persvrijheid en dies meer bij de gepaste instellingen aankaarten. We laten neo dictator Paul Dams -Open Vld- voorlopig in zijn boosheid volharden, er komt een moment dat hij zich zal moeten verantwoorden voor discriminatie en wanbeleid, Dams en consorten zullen niet over onze rug omhoog klimmen, het is onze taak hen in het kader van het algemeen belang op hun plichten te wijzen.

Wordt zeker nog vervolgd.

Artikel n° : 11/14/5682
Geplaatst op 19:47 29/11/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © 
Laatste update ( 30 november 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.