Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926323





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Wonen na het verlaten gevangenis, psychiatrie of bijzondere jeugdzorg.
25 november 2014
Gigantische woon- en huurproblematiek moet bij de minister worden aangekaart.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.854.600
Gent / Tremelo 25 november 2014.

Gisteren werd er in het Dr. Guislain Museum te Gent een studienamiddag gehouden onder het motto "De moeilijke oversteek, Wonen na verblijf in gevangenis, bijzondere jeugdzorg of psychiatrie". De organisatie lag in handen van "Steunpunt Wonen" die te contacteren is via HIVA-KU Leuven. Het kind kreeg de naam "studienamiddag" opgeplakt, maar het was in feite de voorstelling van een boek dat tijdens deze studienamiddag in de zaal niet eens werd getoond. Wie tijdens een pauze niet op de koffie ging of nadien de receptie niet bijwoonde, kreeg het boek dat 39 euro kost, zelfs niet te zien!

Pers massaal afwezig.
Behalve Morsum Magnificat was er ook geen andere pers te bespeuren. We werden twee keer aangeklampt om gratis fotomateriaal af te staan, waarop wij uiteraard niet zijn ingegaan. Een recensie hebben wij ook niet ontvangen. Het is eveneens zeer vreemd dat wij van de organisatoren nooit iemand bij de commissies Wonen in het Vlaams Parlement hebben gezien, terwijl juist dáár de woonproblematiek wordt doorgelicht en in vormen wordt gegoten. Ook vreemd dat er voor deze studienamiddag niemand uit de politiek aanwezig was, vandaar dat er ook geen klassieke pers aanwezig was.


De aanwezigen in de zaal waarvan diverse van SVK's, dat zijn vooral papiermolens, een administratie die vele kandidaat huurders niet aankunnen.

Meer volgt.

Artikel n° : 11/14/5679
Geplaatst op 9:24 25/11/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck 
Laatste update ( 26 november 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.