Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928643





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Bericht aan de abonnees en bezoekers website Morsum Magnificat.
25 maart 2007
Oproep tot het bestrijden van onrecht,onderdrukking,discriminatie wegens politieke overtuiging, etc


Bezoekers website Morsum Magnificat : 225.600
Betekom 25maart 2007.

Bericht aan abonnees
en bezoekers website Morsum Magnificat.


De redactie van Morsum Magnificat stelt met groot genoegen vast dat het aantal abonnees, de dagelijkse bezoekers aan de website (dat sommige dagen tot 1.300 bezoekers oploopt) en het aantal tipgevers toeneemt, de redactie dankt dan ook iedereen die daarbij haar / zijn steentje heeft bijgedragen.
Deze redactie stelt ook vast dat wij Belgen, die voor hun rechten durven op te komen, en hun mond durven open te doen monddood worden gemaakt en, als dat niet helpt, van hun broodwinning beroofd of nog erger door de politiek gemanipuleerde justitie geviseerd en vervolgd worden.
De redactie kreeg zeer recent het signaal van een vakbondsafgevaardigde dat de vakbondsbonzen met de werkgevers tijdens etentjes afspraken maken waardoor de veiligheid op vele plaatsen in het gedrang is !
Deze redactie roept iedereen op om alle mistoestanden te melden, Morsum Magnificat zal niet zwichten voor de druk die door velen, vooral door (sommige) incompetente ambetantenaren van de overheid, op haar wordt gezet. 

Anonieme meldingen.
Alhoewel het onderzoek naar aanleiding van anonieme meldingen soms wat meer tijd in beslag neemt, zal Morsum Magnificat ook die meldingen in de mate van het mogelijke onderzoeken, anonieme meldingen bevatten soms te karige informatie die alleen mits veel onderzoekwerk kunnen ontrafeld worden.
Laten de Belgen, die door onrecht onderdrukt worden, zich tenminste op een niet politiek ge?nspireerde manier groeperen. Morsum Magnificat is, tot grote spijt van wie het benijdt, wellicht het ?nige persorgaan dat totaal, ook politiek, onafhankelijk is.
Een journalist kan alleen maar goed zijn indien deze door iedereen als een ambetanterik wordt aanzien !

Redactie Morsum Magnificat ?
Erik Verbeeck.
Freelance onafhankelijk onderzoeksjournalist.

Laatste update ( 26 maart 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.