Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926324





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Comité P onderzoekt de klachten tegen de PZ-BRT-Update1.
21 november 2014
Ook anonieme brief over de korpschef werd bijgevoegd en aanvullingen overgemaakt.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.848.700
Tremelo 21 november 2014.

--- Update 1 15:37 22/11/2014
BI's zijn "Blinde Inspecteurs".
Om de haverklap hebben het BIVV en Werner Van Cant het over de verkeersveiligheid, maar om de haverklap stelt Morsum Magnificat in de praktijk vast dat het allemaal een wassen neus en show is. De verkeerswetgeving wordt selectief toegepast, Tremelo is daarvan een schrijnend voorbeeld. In de klacht bij het Comité P hebben we daarvan diverse voorbeelden getoond. De politie moet haar job doen, iedereen gelijk voor de wet, in Tremelo is het iedereen gelijk volgens de eigen regels van Dams.

Dossier aangevuld.
Vandaag werd aan het Comité P, nog wat bewijsmateriaal toegestuurd over de "Blinde Inspecteurs" van de PZ BRT. Eén van de foto's waarop het openbaar domein dagenlang is ingenomen maakt deel uit van de aanvulling.


Deel van de rijbaan én het fietspad ingenomen, geen enkel verkeersbord of énige maatregel voor de fietsers. De politie komt er dagelijks verschillende keren voorbij, maar ze zien hetniet.
--- einde update 1

Voor het disproportioneel optreden van een inspecteur tijdens onze journalistieke activiteiten bij een verkeersongeval. Om door een andere inspecteur bedreigd te worden ons fototoestel af te nemen. Voor het intimideren door een wijkagent die zich in een burgerlijke zaak voor de kar laat spannen en voor diverse feiten dat de politie van Tremelo voor strafbare feiten de ogen sluit en dies meer, werden klachten bij het Comité geplaatst. Deze klachten worden momenteel onderzocht, ondertussen worden nieuwe bijgevoegd.

Anonieme brief.
De redactie kreeg ook specifieke informatie over de korpschef in de aard van feiten waarvan wij in het verleden ook op de hoogte waren die het Comité P moet weten. De klacht die op 4 november 2014 geplaatst
werd, wordt aangevuld met nieuwe vaststellingen en foto's die bewijzen dat de politie van Tremelo blind is of door de burgemeester geblinddoekt wordt, maar deze redactie wellicht in opdracht van neo dictator Dams, blijft intimideren.

Commissaris / hoofdinspecteur / kunstenaar.
Ook het feit dat commissaris Pijck de journalist van Het Nieuwsblad bij de brand Rappoort binnen de perimeter liet en Morsum Magnificat wegstuurde, maakt deel uit van de klacht. We onderzoeken of de commerciële
activiteiten van Ronny Prijck in het orkest The Oneliners correct wordt gespeeld. Informatie bij de RSZPPO leverde andere informatie op dan die welke gemeente Tremelo over diens activiteiten bekend maakte. In het KB van 28 november 1969, vinden we meer interessante informatie, zoals : " ... de kunstenaar- vrijwilliger mag op het ogenblik van het leveren van een artistieke prestatie en / of het produceren van een artistiek werk niet met de opdrachtgever gebonden zijn door een arbeidsovereenkomst, een aannemingsovereenkomst of een statutaire aanstelling, tenzij de prestaties van beide activiteiten van totaal verschillende aard zijn ..".Maar ook dit is interessant om weten is: " ... het aantal dagen waarop de kunstenaar- vrijwilliger prestaties of werken verricht, is beperkt tot 30 dagen per kalenderjaar ...".

Meer.
Onveilige toestanden in het algemeen belang die als gevolg van de blindheid van de politie plaats vinden zullen bij de bevoegde diensten worden gemeld, als er aan die personen of bedrijven vragen worden gesteld,
mogen zij dat dan op rekening van de politie van Tremelo schrijven. 

Politieman of artiest?
Ronny Prijck prijkt op de website van Ambio Artists Gilirit -
http://www.ambioartistsgilirit.be/ - op een affiche van The Oneliners, we onderzoeken verder hoe die "artiesten" aan hun brood komen en hoe het fiscaal zit met hun legaal artiesteninkomen. Het komt ons zeer vreemd over dat een politieman op een dergelijke wijze mag bijverdienen. Volgens de RSZPPO kan het, maar wel onder enkele voorwaarden, of die worden nageleefd betwijfelen wij ten zeerste. Ook in de gemeente van broodrover Dirk Claes -Rotselaar- hebben ze opgetreden http://sintceciliarotselaar.be/content/kermisbal-met-oneliners

Wie informatie kwijt wil en bang is voor represailles kan berichten sturen naar :
Postbus 3
3120 Tremelo
     
Artikel n° : 11/14/5674
Geplaatst  : 19:33 21/11/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck
Hoofdredacteur

Laatste update ( 22 november 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.