Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926324

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Vaardigde Marino Keulen een ongefundeerde politieverordening uit?-MM-232-10
17 november 2014
Advocaten van SOPHIA's Lanaken dienden vandaag klacht in bij de Gouverneur. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.845.800
Lanaken / Tremelo 17 november 2014.

--- Update 2 16:17 19/11/2014
Al gaat de leugen nog zo snel ...
Maar liefst drie verschillende getuigen hebben aan Morsum Magnificat verklaard dat Marino Keulen zich op die avond, schijnbaar dronken zijnde en in maatpak, ostentatief gedroeg. Dat de burgemeester nadat hij hartverscheurende kreten hoorde, in pyjama en ochtendjas ter plekke zou zijn gekomen zoals in de gazet van Limburg staat geschreven, klopt in ieder geval niet. De Nederlandse getuige Mikel N., ex politieagent in Nederland, is evenmin te spreken over het optreden van de politie van Lanaken.

Vooral Open Vld.
Voor de Nederlanders is dat een belevenis, voor ons is dat de zoveelste vaststelling van de mislukking van de politiehervorming die zich vooral accentueert in gemeenten waar Open Vld burgemeesters het voor het zeggen hebben. Wij hebben al vier voorbeelden : Berlare, Lanaken, Tongeren en last but not least, Tremelo
--- einde update 2

--- Update 1 20:43 18/11/2014
Geen sprake van aankoop.
Khalid reageert op het artikel dat de aankoop van het pand nooit ter sprake is gekomen. De investeringen werden gedaan met het oogpunt er baat bij te hebben bij het uitbaten van een mooie club & lounge.

Koophandelovereenkomst.
Toch is er tijdens het gesprek op een bepaald moment gesproken over het feit, dat er tussen de huurder en de verhuurder een koophandelsovereenkomst getekend is. Door de vrij luide muziek tijdens het gesprek is dat als een "koopovereenkomst" overgekomen.

Geknoei door verhuurder.
Over de problemen die Mourmans met de FIOD in Nederland met dat pand in Lanaken zou kunnen krijgen. Er werd blijkbaar voor een periode ook een hogere fictieve huurwaarde voor het pand opgegeven, dat was nodig om de handelswaarde van het pand op te krikken. Daarover is het laatste woord blijkbaar nog niet gezegd. Ook over een andere huurder die het pand -op papier- vier jaar lang had betrokken en op de fles ging, zijn er vragen. Er is daar voor de CDBC nog werk aan de winkel.
--- Einde update 1

--- Wijziging 2  09:35 18/11/2014
--- Wijziging 1  22:53 17/11/2014

De eigenaars van een pand aan de Tournebride 49 te Lanaken zijn verwanten van het bekende Mora Snacks. Dezelfde familie is ook eigenaar van de Mourmans Group / Moraco nv die in Maastricht gevestigd is. De Groep Mourmans heeft ook een afdeling in Lanaken die jaarlijks een flinke winst boekt. Aan de Tournebride 49 verhuurt de Groep een pand dat onder de naam SOPHIA's Lounge wordt uitgebaat door Khalid S. die met de Groep Mourmans al jaren in een rechtszaak is verwikkeld.

Politieverordening doet Sophia's Lounge de das om.

Om de één of andere duistere reden, begint de burgemeester van Lanaken, Marino Keulen -Open Vld-, zich in de zaak te mengen. Marino Keulen is volgens diverse bronnen meer dan een goede bekende van de kapitaalkrachtige firma Mourmans. De deelname van Marino Keulen neemt disproportionele vormen aan wanneer de burgemeester van Lanaken er wegens machtsmisbruik, moeiteloos in slaagt om, wars van enkele regels in de Nieuwe Gemeentewet, op 3 oktober 2014 een politieverordening uit te vaardigen.

MM_232_10_Marino_Keulen.pdf 

Artikel n° : 11/14/5670
Geplaatst  op 19:44 17/11/2014

Redactie Mors
um Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 19 november 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.