Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926325





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Guilliaume Claes ook buschauffeur bij Vermeulen.
16 november 2014
Politicus, zaakvoerder, presentator, lid vaste OCMW Raad en werknemer Agfa Gevaert. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.838.500
Tremelo 16 november 2014.

Guilliaume Claes is een duivel doe het al, hij behoort tot de Open Vld clan rond Paul Dams. Zorgt vanaf Doremieke in de Kruisstraat voor de muziek die via de publieke geluidsinstallatie in de Schrieksebaan te horen is. Claes is ook lid van de vaste OCMW Raad waardoor hij over heel wat gevoelige informatie beschikt uit OCMW dossiers. Op 11 juli 2014 misbruikte hij dergelijke informatie, hij beschuldigde bepaalde personen ervan dat zij hun facturen niet zouden kunnen betalen. Anderzijds zit Doremieke, waarvan hij zaakvoerder is, niet in al te beste papieren en maakt jaar na jaar enorm veel verlies. De klacht bij de OCMW Secretaris tegen Guilliaume Caes wegens schending beroepsgeheim werd uiteraard met de mantel der liefde gedekt.


Buschauffeur.
Guilliaume Claes is ook actief in het braderijcomité van Tremelo en is feestneus bij uitstek, staat graag met de micro op het podium. Guilliaume heeft ook nog een job bij Afga Gevaert, maar daarbuiten is hij ook nog buschauffeur bij Vermeulen Luxetours dat gevestigd is aan de Baalsebaan, een bedrijf dat net zoals Doremieke, met rode balanscijfers heeft af te rekenen. Guilliaume Claes is een duivel doe het al en behoort tot de kliek van Paul Dams. Wij vinden het vreemd dat Claes met al die bezigheden, op zaterdag ook nog busritten verzorgt. Het zou ook blijken dat Afga Gevaert ook klant is bij Vermeulen maar dat is nog niet bevestigd.  

Geen privé persoon.

Journalisten mogen de handel en wandel van politici die in de kijker lopen en in het kader van het algemeen belang in hun maatschappelijke functie falen -beroepsgeheim geschonden-, nagaan. Politici hebben in de privacywetgeving van 8 december 1992 niet dezelfde rechten als burgers. Guilliaume Claes is bovendien een bekend persoon die zichzelf meermaals in de publiciteit brengt.

   foto 15/11/2014 om 22:45u
Guilliaume Claes : Na de busrit aan de slag met de stofzuiger en poetsmateriaal ... chapeau Guilliaume

Artikel n° : 11/14/5667
Geplaatst  : 7:35 16/11/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 16 november 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.