Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926325





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Minister Homans wil op tijd met de Commissie Wonen van start, Voorzitter kwam te laat.
16 november 2014
Vlaanderen sleutelt en worstelt moeizaam aan de nieuwe Vlaamse huurwetgeving.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.838.500
Brussel / Tremelo 16 november 2014.

Donderdag 13 november 2014 ging de Commissie Wonen, in de Peter Paul Rubens zaal van start. Minister Homans was op tijd, maar de Voorzitter Lorin Parys -N-VA- en diverse andere leden van de commissie waren dat niet. Homans wilde persé om negen uur van start, Piet De Bruyn was snel bereid om als Voorzitter ad interim te fungeren. Voorzitter Lorin Parys was niet op tijd omdat hij 's morgens samen met Kristien Van Vaerenberg een "optreden" had in het kader van Pleegzorg, daar draaiden de camera's en dan zijn politici niet te houden, daar kicken ze allemaal op, met uitzondering van Morsum Magnificat die danst niet naar hun pijpen en dat zint ze niet. Politici moeten over de rug van journalisten naar omhoog kunnen kruipen en dat laat Morsum Magnificat niet toe.  

Veel vragen, maar nog geen antwoorden van de minister.

De leden van de commissie mochten zowat gedurende drie uur hun vragen op de minister afvuren, het ging om Katrien Partyca, Joris Vandenbroucke, An Moerenhout, Björn Anseeuw, Gwenny De Vroe, Mercedes Van Volcem, Valerie Taeldeman, An Christiaens, Griet Coppé en Katrien Schryvers. Wanneer de minister de antwoorden zal geven is nog niet bekend.

Lange weg.
We zijn benieuwd wanneer Vlaanderen klaar zal zijn met haar huurwetgeving, het zal geen sinecure zijn om tot een vergelijk te komen. Wij stellen voor om al die decadente commissieleden getooid in dure kledij, minstens drie maanden in een onbewoonbare woning te stoppen waar er vocht en schimmel, co- vergiftiging- en elektrocutiegevaar is. Laat ze ook voedselhulp ophalen en stoofvlees en andere EEG hulpgoederen opeten,  hopelijk staan ze na drie maanden met hun twee voeten op de grond in plaats van naast hun schoenen te lopen.

Verslag van de commissie en ventilatie van de vragen volgt in MM-232-10
 
Artikel n° : 11/14/5666
Geplaatst  : 6:00 16/11/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
 
Laatste update ( 16 november 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.