Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934040





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Politie en Brussel : Politiehervorming zoals de politiek het zelf heeft gewild.
11 november 2014
Bewijs is weer geleverd dat de lokale politie de slippen van de burgemeesters moet dragen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.828.700
Brussel / Tremelo 11 november 2014.

Wat zich in Brussel afspeelde is het resultaat van wat de politiek met de hervorming van de politie in 2001 wilde bereiken. De burgemeesters gebruiken, maar vooral misbruiken, hun macht. De politie accepteert de situatie al dertien jaar, ze profiteren zonder meer zelf ook van de politieke situatie. De burgermeester wil geen integere agenten, hij / zij wil honderd procent slippendragers. Alles draait rond de vingers van de politiek. Een korpschef is trouwens een politicus in uniform en weinigen zijn onbesproken, wij bezitten de voorbeelden en de bewijzen.

Socialisten.
Alhoewel wij de N-VA op dezelfde lijn zetten als het Vlaams Belang, moeten we De Wever gelijk geven, de socialisten zijn de aanstokers, maar ook de Groenen moeten niet onderschat worden. Politici zijn altijd en overal met  zichzelf bezig en niet met de problemen. De socialisten hebben decennia lang voor Sinterklaas gespeeld, incompetente elementen in ruil voor stemmen in het zadel gezet. De Post, de NMBS, Belgacom werden volgeladen met  incompetente rode rakkers. Nu de socialisten uitgerangeerd zijn, zetten ze de boel op stelten. De "dokwerkers" krijgen de schuld, maar de PS-maffia en het gespuis van de FGTB moet men niet vergeten.

De tol voor De Wever.
Wat we nu zien en nog gaan zien, is de tol dat we betalen voor de “Verandering voor Verbetering” van Bart De Wever, de Antwerpse koele kikker. Of de slogan van toepassing is voor het eigen N-VA volk -postjes, macht en geld-, of voor de ganse bevolking zal dra blijken. Voor deze redactie is het duidelijk één pot nat, er zal niets veranderen, er zitten alleen anderen aan die grote Belgische -schulden- pot te likken. Rijk "Volk" en arme Staat die overal besteelt wordt.
 
Artikel n° : 11/14/5659
Geplaatst  : 21:04 11/11/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
 
Laatste update ( 12 november 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.