Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928643





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Open VLD : Vierde burgermanifest integraal online
23 maart 2007
Persbericht van de Open VLD : Pleidooi voor een open samenleving?
Bezoekers website Morsum Magnificat : 224.800

Betekom / Brussel 23 maart 2007.
We ontvangen zojuist onderstaand persbericht van de Open VLD.
+++

?Pleidooi voor een open samenleving?, het vierde burgermanifest van premier Guy Verhofstadt, kan vanaf vandaag integraal worden geraadpleegd en opgehaald van de gloednieuwe webstek www.burgermanifest.be. Op diezelfde site treft u ook de volledige inhoud van de voorgaande drie manifesten aan, m?t een overzicht van de gerealiseerde strijdpunten. Ook de imposante lijst ?100 werken van Verhofstadt?, een opsomming van de belangrijkste hervormingen gerealiseerd na 8 jaar paars beleid, staan online. Beeldmateriaal van het congres op 10 en 11 februari jongstleden, evenals van toespraken van de eerste minister, zorgen voor een compleet aanbod.

Verhofstadts vierde burgermanifest levert de inhoudelijke en visionaire basis voor de koers die Open Vld wenst te varen. Het werk, dat op zichzelf reeds meer dan 40 concrete voorstellen bevat, is de inspiratiebron voor de 10 resoluties gestemd op het congres van begin februari. Samen vormen ze het principi?le verhaal waarop de partij haar concreet verkiezingsprogramma zal uitbouwen. Dat verhaal pleit voor het maken van fundamentele keuzes. Het pleit voor meer hervormingen, voor een open geest, voor vertrouwen in de antwoorden die we te bieden hebben op de uitdagingen van morgen. ?Pleidooi voor een open samenleving? staat voor een coherente en ondernemende, actieve toekomstvisie. Het verwelkomen van de open samenleving stelt ons in staat in alle vrijheid verantwoordelijke keuzes te maken, en onze welvaart te bewaren.

Vrije en actieve mensen die zelfstandig hun toekomst kunnen bepalen. Kansen scheppen voor initiatief en ondernemen. Lage en eenvoudige belastingen. Een krachtig neen aan elke vorm van discriminatie. Meer mogelijkheden voor ouderen om actief te blijven. Een sterke en effici?nte justitie. Meer vrije handel en het in stand houden van onze goede sociale zekerheid. Dat zijn de grote lijnen van het vierde burgermanifest. En dat kan u dus nu doornemen zonder de deur uit te moeten, via www.burgermanifest.be.
+++

 

 

Laatste update ( 23 maart 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.