Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934142





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Parket en Labo stappen af aan woning aan de Kruisstraat-Update2
09 november 2014
Parket niet bereikbaar voor commentaar.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.824.300
Leuven / Tremelo 09 november 2014.

--- Update 2 9:29 10/11/2014
Dienst Professor Wim Van De Voorde.
Volgens bronnen is de Leuvense Professor Wim Van De Voorde -Forensische Biomedische Wetenschappen http://www.kuleuven.be/wieiswie/nl/person/u0009413
- gisteren namiddag ter plaatse afgestapt. UZ Leuven heeft onder impuls van Wim Develter recent een speciaal uitgeruste auto in dienst genomen en daarmee is Professor Wim Van De Voorde gisteren naar Tremelo gekomen. http://www.uzleuven.be/forensische-geneeskunde/news/14/09/29/speciaal-uitgeruste-dienstwagen-voor-wetsdokters

Autopsie?
Na de interventie van de Professor werd het lichaam rond 16u. opgehaald, vermoedelijk zal er vandaag een autopsie worden uitgevoerd. Bij het parket van Leuven was Sarah Callewaert nog steeds niet voor commentaar bereikbaar, wel Helene Tops die zowel als Procureur Patrick Vits, met vakantie is. Vreemd dat bij het parket te Leuven, de -pers-Magistraten die met vakantie zijn, hun GSM opnemen, maar degene die dienst heeft niet? Journalisten blijven dus verstoken van informatie over een mogelijk verdacht overlijden in Tremelo.
--- einde update 2

--- Update 1 13:45 9/11/2014
Verdacht overlijden.
Deze morgen heeft een dame die er regelmatig op bezoek komt,het levenloze lichaam van Herman D.B. gevonden, de hulpdiensten werden opgeroepen. Het zou gaan om de zoon van een gewezen politiecommissaris uit Dendermonde. Omdat Herman nogal wat problemen had met mensen, wordt er rekening gehouden met een verdacht overlijden, daarom is het labo ter plaatse.
--- einde update 1

Deze voormiddag is het parket van Leuven en het Labo afgestapt in een woning aan de Kruisstraat te Tremelo. Of het over een misdaad gaat of er iets anders is gebeurd, kunnen we momenteel niet met zekerheid zeggen. We denken wel te weten om wie het gaat. Het zou gaan over een verdacht overlijden.


De woning is verzegeld en het labo is aanwezig

Niet bereikbaar.
Niemand van het parket van Leuven is bereikbaar, we hadden zelfs als 3e poging iemand te bereiken Procureur Patrick Vits aan de lijn die met vakantie is, maar toch diens GSM opnam. De persmagistraat Sarah Callewaert is niet te bereiken en reageert ook niet op sms.

Wordt vervolgd.

Artikel n° : 11/14/5652
Geplaatst  : 12:27 9/11/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Onafhankelijk onderzoeksjournalist - Hoofdredacteur.

Laatste update ( 10 november 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.