Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934148





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Geen pottenkijkers gewenst.
01 november 2014
Specialisten en erkende bedrijven zijn in Tremelo niet welkom.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.811.700
Tremelo 01 november 2014.

De gemeentelijke loods waar stabiliteit en andere problemen werden vastgesteld en dat onderwerp is van een onderzoek door de Arbeidsinspectie van Vlaams Brabant zodat personeel in de toekomst, dankzij Morsum Magnificat, veiliger zal kunnen werken, heeft deze week maatregelen getroffen om pottenkijkers buiten te houden. Door deze dure maatregel dekt de remedie de kwaal in.

Wat te verbergen?
De reden waarom Tremelo de ramen van het lokaal, dat wegens onstabiel niet meer zou mogen bemand worden, nu plotseling van dure folie heeft voorzien, ligt erin dat Tremelo niet wil dat iemand van buiten naar binnen kan kijken en zaken ziet die het daglicht niet zouden mogen zien, of omdat Tremelo nonchalant is en documenten laat rondslingeren die de privacy kunnen schenden. In Tremelo kent men blijkbaar nog geen opbergmapjes waarin documenten kunnen worden opgeborgen, daarom laten ze papieren op hun kantoor rondslingeren die van buitenaf kunnen gezien worden.

Dure folie moet pottenkijkers buiten houden
.


Dit lokaal van de loods mag van de Arbeidsinspectie niet meer door personeel in gebruik genomen worden, maar Tremelo heeft daar nog steeds geen oren naar. De prikklok staat er nog en zou om technische renden niet meteen verplaatst kunnen worden!! Nu heeft de firma FDN uit Tremelo de vensters van een dure folie voorzien, zodat zij nog wel naar buiten kunnen kijken, maar anderen niet naar binnen!  
Meer volgt
          
Artikel n° : 10/14/5638
Geplaatst  : 12:04 1/11/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 01 november 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.