Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926326





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo in overtreding met de het Besluit van de Vlaamse Regering van 10 juli 2009
31 oktober 2014
Paul Dams en Schepen Van Dessel falen grandioos in het aanleggen van een leegstandregister.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.810.100
Tremelo 31 oktober 2014

Er is in Vlaanderen een enorme woningnood, er zijn momenteel 105.000 wachtenden op een sociale woning. Het OCMW van Tremelo is niet in staat om haar taak op te nemen en is op zoek naar woningen. Toch staan er in Tremelo heel wat woningen leeg en te verkrotten. De burgemeester, Paul Dams -Open -uw zakken, red.- Vld-, is verantwoordelijk voor huisvesting en verhuurde zelf recent voor 750 euro een woning in de Montystraat. Maar burgemeester Paul Dams heeft in Tremelo geen leegstandsregister, toch is dat volgens het Besluit van de Vlaamse Regering van 10 juli 2009 verplicht. De woning -foto- in de Kerkstraat was van de gemeente en werd met heel wat heibel in de gemeenteraad verkocht aan L'immo het bedrijf van Carl Liekens, zoon van. 


Al jaren leeg en te koop : Kerkstraat 22 Tremelo, welk addertje ziet hier -weer-, behalve een baksteen in de maag van Liekens hier weer onder het gras?

Wat hapert er aan dat pand?

Een van die leegstaande woningen in Tremelo vindt u in de Kerkstraat 22. Er staat tegen een raam een bord " Restauratie of nieuwbouwproject TE KOOP ", de verkoper is opgegeven als zijnde L'immo aan de Schrieksebaan 77 te Tremelo, er zijn twee GSM nummers vermeld, één ervan is deze van Rik Liekens van Architeam. Wanneer we dat nummer -van Rik Liekens- bellen en naar L'immo vragen, zegt Liekens "verkeerd verbonden" waarna hij de verbinding verbreekt, bij een tweede poging wordt niet meer opgenomen. We bellen naar Architeam en daar krijgen we het nummer van L'immo. Dat is Carl Liekens, zegt de dame aan de telefoon. Carl Liekens, die we daaropvolgend bellen, stelt al meteen dat wij niet voor de aankoop geïnteresseerd zouden zijn. Dat zo'n individuen geen panden verkopen is niet te verwonderen, een slechter onthaal aan de telefoon hadden we ons niet kunnen voorstellen. Omdat de verbinding slecht is, zegt Carl Liekens "dat komt omdat ik het gesprek opneem, dat doe ik altijd".... een zinnig gesprek voeren met Carl Liekens, lukt niet, we hebben het dan ook opgegeven. Blijkbaar zit L'immo met dat pand opgescheept en geraken ze het aan de straatstenen niet kwijt.

L'immo.
Bij de Kruispuntbank vinden we op het adres van de Schrieksebaan 77 in 3120 Tremelo niets over L'immo, op dat adres vinden we alleen gegevens over "Algemene bouwwerken en promotie Rappoort". L'immo is wel te vinden in de Guldensporenlaan 12 te 3120 Tremelo, de vennootschap is op 18 april 2011 opgericht. Carl Liekens bezit -op één na- alle aandelen. Het bord dat aan het pand aan de Kerkstraat 22 is opgehangen klopt niet. Carl Liekens zei aan de telefoon het na te kijken of de GSM van zijn vader Rik Liekens wel degelijk op dat bord staat.


Liekens Henri is toch niet Carl Liekens ....

Jaarrekening.
Vreemd is wel, dat Henri Liekens naast Reinhilde Rappoort de jaarrekening onderschrijft -inzet-, terwijl dat in feite door Carl Liekens had moeten gebeuren?

Wordt vervolgd.
 
Artikel n° : 10/14/5634
Geplaatst : 10:21 31/10/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©  - Hoofdredacteur

Laatste update ( 31 oktober 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.