Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933565





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Bert De Wit "steracteur" in de gazet over het ecologische voetafdruk-je- van Tremelo.
29 oktober 2014
Klassieke pers is wat Tremelo betreft, alle realiteitszin verloren. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.807.600
Tremelo 29 oktober 2014

Sinds deze redactie een hoop inwoners van Tremelo wakker schudt, de inwoners confronteert met "Ander Nieuws" en daarbij iedereen de ogen poogt te openen voor wat er achter de schermen allemaal gebeurt, bakt de klassieke pers en haar kontlikjournalisten voor de lokale politiek zoete broodjes. Maandag 27 oktober 2014 was het de beurt aan Schepen Bert De Wit om in een artikel over de ecologische voetafdruk over de rug van de kontlikjournalist CJT van HN, naar omhoog kruipen. De journaliste van dienst blijkt zich in het verleden in Tremelo kandidaat te hebben gesteld voor de post van communicatieambtenaar, maar ze viel uit de boot. De Secretaris wil dat niet bevestigen, maar diverse bronnen bevestigden ons dat.

Schepen voor jeugd.

Wanneer we even kijken naar het rapport van Interleuven over wat er allemaal in de gebouwen onder de bevoegdheid van Schepen Bert De Wit misloopt, zoals het gebouw "Sport en Jeugd" aan de Werchtersebaan, dan stellen we vast dat de klassieke pers met gepersonaliseerde zitplaatsen aan de Tremelose perstafel, daarover geen letter mag schrijven.

Reactie van een lezer aan deze redactie. 

Deze reactie over Bert De Wit van een lezer over willen we u toch niet onthouden:
" - Meester Bert De Wit als schepen van de Gemeente Tremelo, op 10.01.2012 mede het planologisch attest voor de garage Peeters nv goedkeurde, om binnen een perimeter van 200 meter van de Vrije Basisschool in de Barbarastraat een vervuilende garage - carrosserie te bouwen.
- Meester Bert keurde nu recent ook de milieuaanvraag voor de milieuvervuilende activiteiten in dit industrieel complex goed, de aanvraag is ondertussen ook op de Provincie goedgekeurd.
- Het leefmilieu voor de omwonenden van de Boterstraat, IJzerstraat, Kruisstraat, Basdongenstraat en Tremelobaan wordt hierdoor onmogelijk gemaakt.
- De kindjes met hun bokes zonder vlees zullen op minder dan 200 meter van deze milieuvervuilende garage - carrosserie ook mede kunnen genieten van de stank van de garage - carrosserie ! " einde citaten. Naam en adres bij de redactie bekend.


Wordt vervolgd in Morsum Magnificat.
   
Artikel n° : 10/14/5630
Geplaatst : 20:58 29/10/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©  - Hoofdredacteur 

Laatste update ( 30 oktober 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.