Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926326





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Gouverneur De Witte beschermheer van malafide burgemeesters?
29 oktober 2014
Provinciegouverneur Vlaams brabant gaat alleen het wanbeleid van Tremelo wat aanmanen.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.807.600
Hasselt  / Tremelo 29 oktober 2014

Naar aanleiding van een aantal klachten van 15 oktober 2014 tegen het wanbeleid van Tremelo met als bijlage 77 bladzijden bewijsmateriaal, heeft de Gouverneur van Vlaams Brabant op 28 oktober 2014 acte genomen van de klachten. Aangezien aan de Gouverneur onder meer het verslag van Interleuven werd toegestuurd, was het voor zijn diensten een koud kunstje om vast te stellen dat "de bevoegde diensten op de hoogte zijn" zoals de Gouverneur schreef en daarmee is de kous af voor meneer De Witte. Het feit dat burgemeester Dams op de bushalte in Baal parkeerde, vindt de Gouverneur peanuts en daarvoor gaat hij geen stappen tegen Dams vragen aan de minister van Binnenlandse Zaken.Voor de grove nalatigheden van de voorbije jaren inzake veiligheid en overtredingen tegen de welzijnswet, blijft de Gouverneur stekeblind.

Geen alleenstaand geval.
Dat de Gouverneur van Vlaams Brabant nogal opvallend veel onder de vloermat veegt, toont niet alleen dit dossier aan, we bezitten er al enkele. Flagrant is in deze zaak dat burgers en deze redactie de strafbare feiten bij het Auditoraat aan de kaak stelde en de Arbeidsauditeur opdracht gaf aan de Arbeidsinspectie en daar wordt vastgesteld dat er ernstige inbreuken zijn en Tremelo nog wel drie jaar aan de slag kan om gevolg te geven aan de inbreuken. Het bewijsmateriaal van het wanbeleid in Tremelo wordt doodeenvoudig aan de Gouverneur aangereikt, maar zelfs dan is dat voor meneer de Gouverneur nog geen reden om de minister in te schakelen!

Gouverneurs zelf onbesproken?
In het volgende nummer van Morsum Magnificat publiceren we zeer compromitterend materiaal over de Limburgse Gouverneur Herman Reynders die de belasterende aantijgingen tegen hem in een proces verbaal afdoet als een vergelding van personeel dat geen promotie had gekregen! We brengen ook -nooit in de klassieke pers- verschenen element rond Steve Stevaert, ook Gouverneur van Limburg geweest.

Wordt vervolgd.
  
Artikel n° : 10/14/5629
Geplaatst : 19:55 29/10/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©  - Hoofdredacteur

Laatste update ( 29 oktober 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.