Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928643





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Hervorming FANC stagneert wegens reisjes van CDenV en SPa leden
21 maart 2007
Voorzitter Philippe De Coene en verslaggeefster Simonne Creyf op <snoep>reis ?

Bezoekers website Morsum Magnificat : 223.200

betekom / Kortrijk 21 maart 2007.

We vernemen (en zien dat zelf ook)  dat de Werkgroep Nucleaire Controle haar eindrapport met bevindingen ?Hoe het FANC te hervormen? maar niet kan bespreken.
Vergaderingen van de werkgroep Nucleaire Controle worden alsmaar uitgesteld, daardoor kan de FANC hervorming nog altijd niet in de Commissie Binnenlandse Zaken behandeld worden.
De reden waarom de werkgroep niet bij mekaar kan komen is nu te wijten aan de afwezigheid van Simonne Creyf (verslaggeefster) en Philippe De Coene (Voorzitter) maakten blijkbaar ??n of ander gezamenlijk (snoep) reisje. 

Langteen politicus Philippe De Coene (SP.a) voelt zich persoonlijk verdacht gemaakt.
Hiermee geconfronteerd noemt Superlangteen politicus Philippe De Coene, ons verzoek om toelichting een persoonlijke verdachtmaking en zegt dat de Werkgroep haar rapport volgende week zal afronden, waarna de verbinding botweg wordt verbroken (Morsum Magnificat is uiteraard De Standaard niet).
Is dat de alom geprezen openheid van bestuur van de ?democratische? partijen ? 

Tijd dringt.
Het feit, dat uitgerekend de Voorzitter en de verslaggeefster de zaken doen stagneren sterkt het vermoeden, dat de geestdrift van socialist Philippe De Coene het FANC te hervormen, de facto de bescherming van de bevolking tegen de gevaren van de ioniserende stralingen te verbeteren, tanende is.
De salonsocialist de heisa rond het FANC enkel en alleen maar heeft aangegrepen om er politieke munt uit te slaan, het formeel bewijs daarvan is het feit, dat niemand minder dan de Voorzitter zelf (Philippe De Coene) tot twee keer toe, naar de pers stapte om zaken te laten lekken, dat was strijdig met de overeenkomsten binnen de werkgroep.
Nu wordt de tijd om de zaken nog in de CBZ te kunnen brengen wel erg kort, men zal de zittingen die in de Paasvakantie vallen moeten benutten, zoniet is voor een volgende regering !

Laatste update ( 23 maart 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.