Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926327





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Meldingen aan Politie of Parket : Bekend maken klager is inherent aan klacht zegt Hoge Raad!
25 oktober 2014
Overheid moet zelf haar job doen en geen burgers voor de kar spannen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.800.200
Brussel / Leuven / Tremelo 25 oktober 2014

Tijdens de persconferentie bij de FOD Binnenlandse Zaken van 22 oktober 2014 werd om de inbraakgolf in te dijken, andermaal een beroep gedaan op de burger. De overheid slaagt er duidelijk niet in om de burgers de bescherming te geven die ze verdienen. Hoeveel politieagenten worden 's morgens aan de scholen neergepoot om kinderen én volwassenen op de zebrapaden te laten oversteken? Dat is allemaal om het politiek blazoen van de burgemeesters op te poetsen, de politie ten dienste van de niet propere politiek. De politie moet begrijpen dat zij ten dienste staan van de bevolking, niet andersom.

Geen verdachten, maar schuldigen gemeld.
In 2012 gebeurde er in Begijnendijk een ongeval dat een oorzakelijk verband had met een misdrijf, Morsum Magnificat nam in dat verband en in het kader van haar journalistieke activiteit én het algemeen belang,daarover contact op met het Parket van Leuven. De Procureur was van oordeel dat daarover, omdat wij geen betrokken partij zijn, niet gecommuniceerd kon worden. Daarop werd naar de Procureur een aangetekende brief gestuurd waarin één en ander duidelijk werd gemaakt. Morsum Magnificat maakte het Parket in een melding duidelijk dat het hier wel degelijk om "Schuldigen" gaat, niet over verdachten en wij in het kader van het algemeen belang wel degelijk onze plicht moeten doen.

Gouverneur De Witte.

Tijdens de persconferentie van 22 oktober 2014 hebben wij ons standpunt tegenover de Gouverneur Lodewijk De Witte uiteen gezet, de Gouverneur kon het -bij gebrek aan kennis van zaken- niet bijtreden.Wij hebben de Gouverneur gezegd, hem het schriftelijk bewijs te zullen toesturen, dat hebben wij dan ook met document J1410843 gedaan. De Gouverneur blijkt steevast - weten wij ook uit diverse andere dossiers - de ogen voor de waarheid te sluiten. Lodewijk De Witte is, zo blijkt verre van objectief.

Hoge Raad voor Justitie : Inherent!
Kort na de melding aan het Parket te Leuven, werden wij al bedreigd omdat het Parket de brief naar het gemeentebestuur van Begijnendijk had doorgestuurd. Bovendien had ook de ambtenaar van Wonen Vlaanderen zijn mond voorbij gepraat en aan de bewoner zelfs het adres van de "Melder" gelekt. Wij vinden het ongehoord dat justitie primo; een "Melding" in een "Klacht" omzet en secundo; de brief prompt naar de "Schuldigen" doorstuurt. Het komt over dat justitie de melder een hak heeft gezet!  Nadat die zaak aan de Hoge Raad voor de Justitie werd voorgelegd, schrijft de HR op 16 oktober 2014 doodleuk dat het doorsturen van de brief van de klager inherent is aan de klacht! Aangezien er geen klacht werd geplaatst, maar justitie er zelf een klacht van maakte, moeten burgers die zich voor de kar van de -p-Overheid laten spannen om verdachten te melden, twee keer nadenken. U bent gewaarschuwd!

"Het Volk".
Wat in deze maatschappij verkeerd loopt is de mentaliteit van "Het Volk", geld- en hebzucht, egoïsme, grootheidswaanzin, politieke manipulatie, edm zijn er de oorzaak van dat het fout loopt. Tienduizenden werklozen maar de Polen, Bulgaren, Tsjetsjenen en nog veel meer van dat vreemd gespuis komen hier onder de prijs werken, in koten en op campings hokken en als neo Robin Hoods de rijke Belgen bestelen.

Crisis?
Het land kreunt onder de schulden, tienduizenden werklozen, maar de Belgen zijn rijk, ze hebben door fraude, zwartwerk, diefstal van de Staat, 250 miljard euro op de spaarrekeningen staan. Zaventem puilde de laatste dagen weer uit om Belgen naar vakantiebestemmingen te brengen.

Vermogenscontrole.
De politie staakt omdat ze langer moeten werken, ze willen asap met pensioen want een nieuwe job wacht. Pensioen ontvangen en nog een job in 't zwart is schering en inslag. Is een job van politieagent fysiek te lastig dat ze op zestig versleten zijn? Laten we toch niet lachen. Het is heel eenvoudig, bij iedereen die opvallend veel op zijn spaarboek heeft : vermogenscontrole!   

Artikel n° : 10/14/5622
Geplaatst : 10:01 25/10/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur 
Laatste update ( 26 oktober 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.