Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928643





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begrotingstekort van 3 miljard euro Van Rompuy reageert.
21 maart 2007

Totaal Drie miljard euro te kort op de begroting klopt.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 223.100

Betekom 21 maart 2007.

Toen we Herman Van Rompuy zondag contacteerden was deze niet bereikbaar, ?hij is nu naar een ?Dineetje? en dat kan tot 16.00u duren? klonk het aan de telefoon, ook latere pogingen mislukten, tot het ons op dinsdag uiteindelijk lukte om de criticus op de begrotingcijfers van de paarse regering te bereiken.

De ?Hoge Raad voor financi?n?.
Herman Van Rompuy, die zich ook nog eens wil profileren, zegt dat de Hoge Raad voor Financi?n (HRF) hem de cijfers (zijn cijfers) heeft bevestigd de dag na de persconferentie van Dirk Van Mechelen, er moet een inspanning geleverd worden van 1% van het BBP, zijnde 3 miljard euro, de HRF heeft dat zo en tout lettre bevestigd, dat is niet in de sociale zekerheid, maar dat is alle overheden samen, daar is geen misverstand over.
De brave ? Van Mechelen die daar allemaal niet veel van weet, die kent dat niet h? zegt Herman Van Rompuy triomfantelijk !

? Brave politici bestaan niet, zeker niet op dat niveau, politici hebben een vel dat nog veel dikker is als dat van een olifant en ze gaan om hun doel (macht en geld) te bereiken immers over lijken

Wie geloven ?
Toen Morsum Magnificat stelde dat op de persconferentie er toch duidelijk in de richting van de sociale zekerheid door Drik Van Mechelen over 600 ? 700 miljoen werd gesproken, ze allemaal beweren het te kennen, het dan moeilijk is om uit te maken wie men w?l en niet mag geloven, zei Herman : Mij moet ge geloven !
Toen we Herman Van Rompuy confronteerden uit onze ervaringen uit een debat met ondermeer Franck Vandenbroucke op de VRT Radio van 18 december 2005, liet de zwak overkomende politicus zijn geheugen het afweten, we hopen dat Herman in het cijferwerk toch een beter geheugen heeft ?  

Laatste update ( 23 maart 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.