Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928643





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Parket Leuven onderzoekt zaak van zekere vorm van huisjesmelkerij.
21 maart 2007

Huisbaas en ex VRT Omroepster brengt huurders in gevaar.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 223.100

Betekom / Leuven 21 maart ?07
Morsum Magnificat bracht in nummer 132 een artikel over niet conforme en gevaarlijke toestanden in de door een ex VRT omroepster (en haar echtgenoot) verhuurde appartementen aan de E.Ruelensvest te Heverlee.

In boosheid volharden.
Na het schriftelijk aankaarten door de huurders van een gevaarlijke elektrische aansluiting van een boiler, maakten de eigenaars er zich in hun brief van 1 februari 2007 botweg vanaf met de  kwinkslag : ? Indien ?de situatie met de boiler? u gevaarlijk lijkt, staat het u natuurlijk vrij deze voorlopig niet te gebruiken? einde citaat.
Op een dergelijke stuitende manier de huurders in gevaar te brengen in onaanvaardbaar, daarom drongen andere maatregelen zich op.

Parket en Vredegerecht.
Omdat huurders zich niet op een dergelijke denigrerende manier moeten laten behandelen werden verdere  stappen ondernomen. Op 6 maart 2007 hebben  de eigenaars zich met twee andere personen, waarvan ??n ervan beweerde ?Priv? Detective? te zijn,  bij de huurders aangeboden om de ramen na te komen kijken, eens ter plaatse kwam het er op neer dat ze het ganse appartement wilden inspecteren, van die voornemens hadden ze de huurder(s) niet op voorhand ingelicht !
Informatie omtrent de zogenaamde ?Priv? Detective? leerde dat deze niet op de lijst van Binnenlandse Zaken voorkomt, als dat maar geen staartje krijgt.
Ondertussen werden de eigenaars Alexander / Leysen voor de vrederechter gedaagd, ook het Parket van Leuven laat nu ??n en ander aan het onderzoeken, ook de dienst Huisvesting te Leuven en Wonen Vlaanderen werden al ingeschakeld, deze laatsten komen eersdaags op inspectiebezoek !

Wordt vervolgd in MM 139.

Laatste update ( 21 augustus 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.