Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927051





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : College op de hoogte gesteld van Processen Verbaal door LNE en Interleuven.
16 oktober 2014
Ook de aard van het beleid van het OCMW van Tremelo wordt daarmee aangetoond.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.786.500
Tremelo 16 oktober 2014

Er is in Tremelo een zeer merkwaardig bestuur. Omdat Tremelo haar wettelijke verplichtingen niet kan of wil nakomen, werd, zoals voorzien in de wet, de Intergemeentelijke dienst Interleuven gevat. Interleuven kon niet anders dan optreden, een verslag opstellen en aan de overtreder -Gemeente Tremelo- overmaken.

Broodheer.
De Intergemeentelijke dienst Interleuven werkt in opdracht van gemeenten, Interleuven maakte ook tegen fikse vergoeding, het vernietigend verslag van 17 juni 2014 aangaande de gemeentelijke gebouwen. Zeer merkwaardig dat Interleuven daarvoor de centen -belastinggeld- incasseert, maar verder de ogen sluit. Toch staan er in dat rapport ernstige zaken waarvoor een ambtenaar volgens artikel 29 van het Wetbek voor Strafvordering de ogen niet mag sluiten, maar Interleuven doet dat voor haar broodheer dus wel?

Proces Verbaal en verslag.
Omdat de ambtenarij van Tremelo qua handhaving, het Besluit van de Vlaamse Regering van 8 december 2006 inzake installaties voor centrale verwarming, niet kan inlossen, moet Interleuven dat doen. Eerder heeft ook al het OCMW van Tremelo een bedrijf uit Tremelo aangesteld om het onderhoud van een centrale verwarming uit te voeren. Maar W.V.D. is niet erkend en heeft het niet nodig gevonden om aan de overheid uitleg te geven waarom hij dat in opdracht van het OCMW toch heeft gedaan. Daarop kreeg W.V.D. een Proces Verbaal dat hij enkel en alleen te danken heeft aan de onkunde van het OCMW.

Tremelo geïnformeerd.

Het College van Tremelo heeft van LNE -Leefmilieu, Natuur en Energie- een bericht ontvangen dat er lastens W.V.D. een Proces Verbaal werd opgesteld. Tremelo kreeg ook het verslag -ook een soort PV- van Interleuven, Tremelo is nu twee keer door haar eigen luizen gebeten, een ezel stoot zijn kop maar een keer aan dezelfde steen, maar Tremelo doet beter.

Pianist.
In de plaats van in eigen boezem te kijken, schiet Tremelo op de pianist en nam in het College van 16 september 2014 een zeer eigenaardige beslissing. Die beslissing liet men uitlekken, maar ze zijn te laf om het document aan de betrokkene, die met naam en toenaam genoemd werd, te bezorgen.

Voor de kar.
Ondertussen is er ook een roddelcampagne gestart, daarbij heiligt het doel de middelen, zo worden derden voor de kar gespannen, worden er leugens onderschreven die telkens stuk voor stuk, met bewijsmateriaal worden weerlegd. Een advocaat uit Aarschot springt mee op de kar en laat zich door zijn hysterische cliënt het éne na de andere oor aannaaien, straks staat de advocaat voor de Rechter wellicht wel voor schut. Wie zich voor de kar wil laten spannen, zal telkens lik op stuk krijgen. Wie deze redactie contacteert wordt nog eens gewaarschuwd dat de gesprekken geregistreerd worden.


Artikel n° : 10/14/5606
Geplaatst : 10:42 16/10/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 17 oktober 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.