Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934152





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo en de Burgerlijke Partijsttelling : Ik ben er klaar voor.
12 oktober 2014
Justitie en advocaten mogen alvast hun technische specialisten optrommelen.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.779.900
Tremelo 12 oktober 2014

Laffe personen binnen het Tremelose Bestuur hebben op 16 september 2014 een collegebesluit laten goedkeuren dat specifiek gericht is tegen de hoofdredacteur van Morsum Magnificat. Dat document werd opgemaakt om te worden gebruikt in een rechtszaak voor de Vrederechter te Haacht waarbij Tremelo niet betrokken is. De inhoud van dat document heeft dus niets van doen met die rechtszaak en niets met het huurgeschil waarbij wel de schoonzuster Jeanine V. -een gewezen zaakvoerder van enkele bedrijven,red.- van Marie-Louise Maes  -Open Vld- is betrokken. Op het feit dat het document uit het College is gelekt, komen we nog terug.

Intimidatie.
Morsum Magnificat, haar hoofdredacteur en verantwoordelijke uitgever Erik Verbeeck, laat zich in zijn strijd tegen corruptie, incompetentie en machtsmisbruik in geen geval intimideren. Wij blijven strijden tegen de “draken” die deze parameters bezitten en hanteren. Wanneer men in het kader van het algemeen belang geen gebruik wenst te maken van onze knowhow, zal diezelfde knowhow in datzelfde algemeen belang tegen hen gebruikt worden. Als Morsum Magnificat zich kritisch opstelt over de gevaarlijke aftakkingen, dan is dat een signaal om het gevaar te verhelpen, in Tremelo schiet men op de pianist en dat willen ze in Tremelo nu omzetten in een klacht met Burgerlijke Partijstelling, ik ben er klaar voor !  

Resem strafbare feiten.

Als er een strafklacht komt, dan staan wij klaar om op een passende wijze te reageren, onze dossiers ŕ charge van Tremelo zijn ondertussen zeer lijvig geworden, sommigen ervan zijn reeds bij het Parket te Leuven bekend én in onderzoek, idem dito met het Arbeidsauditoraat. Dan hebben we het nog niet gehad over andere dossiers die wij hier -nog- niet gaan bekend maken. Er zijn in Tremelo door gezagsdragers in het kader van artikel 29 van het Wetboek voor Strafvordering, grove nalatigheden begaan.

Bekend.
Enkele momenteel in functie zijnde ambtenaren waren in het verleden al onderwerp van beschuldigingen van strafbare feiten, ééntje -SV- werd zelfs enkele weken opgesloten in de gevangenis van Vorst http://www.standaard.be/cnt/5j2jcm63
 voor die afwezigheid werd de ambtenaar van de dienst bevolking, met verlof gestuurd. Toen deze Vorst mocht verlaten eindigde het verlof en mocht de persoon terug aan de slag, niets aan de hand! De opsluiting had iets te maken met  drugs in Tremelo! De gemeentesecretaris liep in 2008 ook tegen de lamp voor onder meer schriftvervalsing, maar kreeg opschorting van straf. Ook de Schepen van Openbare Werken en burgemeester Paul Dams  werd door het Parket achtervolgd in verband met de verharding van diens oprit. Dams ontsprong de dans omdat de aantijgingen door amateurs in een anonieme brief werden opgesteld die nergens juridisch onderbouwd waren.



Nergens in de straat hebben wij -behoudens een vergissing van onzentwege-, verharding door asfalt aan een oprit gezien, dat is alleen bij de Schepen van Openbare Werken én burgemeester Paul Dams. Ook achterliggende delen bestemd voor tuinen en groen werd een deel met asfalt verhard. Mag men dan zómaar asfalt tot tegen de straat leggen? NEEN! Maar de burgemeester van Tremelo mag álles.

Verharden.

Over die verharding komt deze redactie nog terug, onder meer met de vraag "mag iedereen zomaar asfalt op zijn oprit laten leggen", en "mag iedereen zomaar met asfalt verharden in een zone voor tuinen". We hopen daarop binnenkort antwoorden te kunnen geven. Die antwoorden zullen van buiten Tremelo moeten komen omdat de ambtenaren van Tremelo quasi spreekverbod hebben gekregen, nog even en er hangt in het Gemeentehuis een foto van ondergetekende auteur met "wanted".


                             "  .. Beschikt over een aanstekelijke levenslust ..  "

Dams versus Liekens.
Het openbaar gerucht en zelfs de burgemeester Paul Dams wil maar gezegd hebben, dat Morsum Magnificat haar oren laat hangen aan de in Tremelo bekende Marc Liekens. Tijdens het gesprek met de burgemeester van 18 september 2014 om 17:51u  noemde Dams letterlijk de naam van Liekens, hier de passage " ... maar allé, als ge dat verhaal van in 't begin van Marc Liekens, ik zeg het u, als ik daar gekomen ben en Rudy was 3 maand bezig, dat was daar .... allé, iedereen deed daar zijn goesting en dan moet ge eens eerlijk zijn, dat zoude gij ook niet doen en die wier beschermd naar het schijnt door den burgemeester ... - doelend op Louis Haegemans, red.-", einde citaat. We hebben Marc Liekens met die uitspraak geconfronteerd en die moest wel even lachen. We kregen het bewijs te zien, dat Marc Liekens de éne na de andere positieve evaluatie over zijn  job bij de gemeente had ontvangen.

Positieve evaluaties voor Liekens.
We hebben van Marc Liekens de evaluaties - diverse - mogen inkijken, we lezen : “ Zeer goed vakman die zijn veelvuldige capaciteiten ten dienste stelt van het geheel van de organisatie . Volgde reeds bijscholing – bestratingswerken- en is zowat overal inzetbaar. Het is de opdracht van de ploegverantwoordelijke om zijn competentie in te zetten bij de juiste opdrachten. Is leergierig, kennisgericht en gemotiveerd. Wordt gewaardeerd als medewerker. Beschikt over een aanstekelijke levenslust ...“, einde door de gemeentesecretaris handgeschreven evaluatie.

Conclusie.
Wij hebben onze conclusies kunnen trekken : Dams is een totaal onbetrouwbaar persoon, een huichelaar, vriendelijk in het gezicht, maar een mes in de rug. Hij heeft van iedereen in het gemeentehuis wel wat geleerd en nu straft hij degenen die hem in het zadel hebben geholpen, af, intimideert en maakt schromelijk misbruik van diens macht.

Artikel n° : 10/14/5598
Geplaatst : 16:45 11/10/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 13 oktober 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.