Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934157





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Waarom wil burgemeester Dams het Oud Gemeentehuis verkopen?
07 oktober 2014
Gisterenavond werden de politieke koppen in Tremelo in spoed samen gestoken. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.772.400
Tremelo 07 oktober 2014.

Het moet blijken dat burgemeester Paul Dams -Open Vld- zijn zinnen heeft gezet op het pand waar nu de Sport- en Jeugddienst is gevestigd. Dat gebouw bevindt zich op de Werchterbaan,1 en is het Oud Gemeentehuis. De zoon van de Schepen van Sport is er tewerk gesteld en kwatongen beweren dat Dams dat personeel tot groot ongenoegen van Marie-Louise Maes wat dichter bij hem in het gemeentehuis zou willen hebben. Het water tussen Dams en Maes zou dan ook diep zijn geworden. Mogelijk heeft dat ook iets te maken met de verhuring van een pand in Tremelo door de schoonzuster van Marie Louise, maar daarvan is er geen bevestiging, dat gaan ze immers nooit toegeven.                                                          

Wordt niet verkocht.

We polsten gisterenavond laat bij de burgemeester, Dams ontkende niet dat er over de verkoop vergaderd werd en gaf toe dat wij goed geïnformeerd zijn, maar het gbouw wordt toch niet verkocht. Het is wel zo, dat Tremelo als gevolg van de inspecties van Interleuven en de daarop volgende acties van deze redactie, iets moet ondernemen om onder meer de ganse elektrische installatie aan te pakken en in conformiteit met de wetgeving te brengen. Elektrische verwarming met accumulatoren in een pand waar onvoldoende isolatie is, is niet meer van deze tijd en geld en energie verspilling. Tremelo moet daar -en elders- orde op zaken stellen.

Woning verhuurd.

Burgemeester Dams had in de Montystraat te Baal ook een pand te huur, dat is gisteren voor 750 euro per maand verhuurd en we vernemen dat er geen conformiteitattest zou zijn. Zevenhonderdvijftig euro is niet niks en zo groot is het huis ook niet.    

Artikel n° : 10/14/5586
Geplaatst : 4:47 7/10/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 07 oktober 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.