Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926328





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo en de onveiligheid voor de fietsers waarvoor de politie de ogen sluit.
28 september 2014
Veiligheid van fietsers is in Tremelo helemaal niet belangrijk.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.759.400
Brussel / Tremelo 28 september 2014.

Morgen lanceert het BIVV in haar kantoren aan de Haachtsesteenweg 1405 een nieuwe campagne onder het motto " Snelheid achter het stuur ". Morsum Magnificat zal daarbij, bij leven en welzijn, aanwezig zijn, zal ook zoals ze dat ondertussen overal als onaangenaam ervaren, pertinente vragen stellen. Als journalist wordt je geacht mee te lopen met de rest en geen vervelende vragen te stellen. In onderstaand artikel hebben we het over de onveilige situaties op de fietspaden, het wordt hoogtijd dat de politie PZ-BRT haar "Dams boeien" afdoet en zoals dat in artikel 15 van de wet op het politieambt staat, de ogen opent.


Ogen sluiten.

In Tremelo vertrekken zowat dagelijks vanaf het kuispunt Baalsebaan / Grote Bollostraat rijdende richting Baal, auto's en vooral twee motorfietsen die amper tweehonderd meter van het verkeerslicht al tweehonderd kilometer per uur halen. Als ervaren motorfietser kan ik -auteur van dit artikel en gewezen bestuurder van een Suzuki GSX R100- het weten.

Niet alleen snelheid.

In Tremelo is er op vele plaatsen een probleem met de veiligheid van fietsers, wie denkt dat de plaatselijke politiek daarover in de gemeenteraad praat, is verkeerd. In de voorbije gemeenteraad komt Raadslid Kris Torfs getuigen over de slechte fietspaden, een "Groene?" jongen had reeds lang voor beterschap ter zake moeten zorgen, maar daarvoor heb je wat politieke moed nodig, die je niet aankweekt met geleuter in het gemeentelijk toneelspel -Gemeenteraad-.

MM_230_12_Tremelo_Parkeren.pdf   Meer volgt

Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 28 september 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.