Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926329





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
A.S.T.R.I.D. nv : Rechtszaak wordt weer uitgesteld.
23 september 2014
Omdat een partij weer niet komt opdagen wordt de zaak op lange baan geschoven.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.751.000
Brussel / Tremelo 23 september 2014.

--- Wijziging 1 10:52 23/09/2014

Andere artikels op MM:
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=5550&Itemid=0

Nu vrijdag 26 september 2014, zou de rechtszaak tegen de ASTRID krakers, na verwijzing op 28 februari 2014 door de Raadkamer, voor de tweede keer werd uitgesteld worden. De Rechter van de Correctionele Rechtbank te Brussel zal vrijdag beslissen of de zaak echt wordt uitgesteld. Acht personen, waaronder journalisten zoals Jan Verbeke van Jan Verbeke Producties die nauw samenwerkt met Het Laatste Nieuws, moeten zich wegens overtredingen op de radiowetgeving verantwoorden. Ook de gewezen journalist van Het Laatste Nieuws - gazet die deze materie uiteraard doodzwijgt - Kristof Debecker uit Linden is er bij. Hoe lang de zaak nu weer wordt uitgesteld zal vrijdag 26 september geweten zijn. Bij de advocaten van de nv ASTRID zegt men dat het niet abnormaal is, dat bij een correctionele zaak wordt uitgesteld.

Het Laatste Nieuws de rode draad.
De zaak van de ASTRID lekken vindt haar hoorsprong wanneer een gewezen journalist van Het Laatste Nieuws -Pascal J.- met zijn werkgever Jan Verbeke producties in een rechtszaak voor de Arbeidsrechtbank wordt beslecht en de journalist de zaak verliest. Journalist Pascal - en niet journalist Erik Verbeeck - verklikte zijn werkgever over het bezitten van een door een Duitser omgebouwde Bearcat Scanner tot een ontvanger die het TEA1 algoritme van ASTRID communicatie kraakte.

Paul G.
De Duitser Carl K., zag in Paul G., uit Wemmel -in deze zaak verdedigd door Renaat Landuyt-, een afzetgebied aan redacties voor diens hoogstaand technisch product waardoor de radioverbindingen van de veiligheidsdiensten werd gekraakt, een huzarenstukje van de Duitse student aan een universiteit uit de buurt van Keulen. Maar de radiowetgeving van 30 juli 1979 en 8 juni 1998 laat niet toe dat de berichtgeving zomaar mag ontvangen worden.

Politie voor schut.
De politie die door de nv ASTRID werd gerustgesteld dat hun TEA1 algoritme veilig was, kwam bedrogen uit. In het verslag van de Vaste Commissie van de Lokale Politie -VCLP- van 24 november 2011 lezen we over de ASTRID lekken het volgende : " De Voorzitter zegt dat de politiezones in het verleden hebben betaald voor iets dat ze niet gekregen hebben. ASTRID heeft dus ons een vals gevoel van veiligheid gegeven ..", einde citaat.

ASTRID Burgerlijke Partij.
Wat de nv A.S.T.R.I.D. met haar BP stelling wil bekomen, is niet duidelijk, tenzij ASTRID de hoofdverdachte Paul G., wil laten betalen voor het hercoderen van haar systeem in TEA2. Hoe groot die factuur zal worden zal tijdens de rechtszaak duidelijk worden.

Parketten sluiten ogen.
Ondertussen dateert de brief van de minister van BZ Turtelboom reeds van 9 augustus 2011 - die er wel door toedoen van Morsum Magnificat is gekomen- waarbij er verbod wordt opgelegd om via de POCSAC pagers nog adressen van interventies door te geven, maar diverse korpsen vegen daar vierkant hun broek aan. Morsum Magnificat heeft daarover aan diverse Parketten "Meldingen" geplaatst, maar ook dat blijkt boter aan de galg. De kontlikjournalisten worden door de persgeile personen binnen, politie, hulpdiensten waarvan vooral de brandweer geïnformeerd. Anderzijds begrijpen we niet dat "Het Volk" niet mag weten waar er een brand of een ongeval is.
 
Artikel n° : 09/14/5567
Geplaatst : 6:32 23/09/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 28 september 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.