Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927622





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Woningbrand in Nukerke : Eandis gaat de schade vergoeden.
20 september 2014
Aansprakelijkheid makkelijk te bewijzen, artikel 125.2 werd niet gerespecteerd.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.747.500
Nukerke / Tremelo 20 september 2014.

Naar aanleiding van een vergadering van gisteren vrijdag 19 september, moet volgens betrouwbare informatie Eandis bereid zijn om via haar verzekeraar Ethias, de gedupeerden van de woningbrand in Nukerke, schadeloos te stellen voor de brand wegens een kortsluiting in de toevoerleiding.


Assuralia.
In dit schadegeval heeft Morsum Magnificat de Experten en Assuralia nogmaals op het probleem van de niet conforme aftakkingen van woningen op het elektrische net gewezen. Assuralia gaat de zaak nog eens bekijken, Morsum Magnificat heeft twaalf jaar geleden bij Assuralia de vinger reeds op de wonde gelegd en de film van de kortsluitproeven getoond. Assuralia is ook maar een raadgever voor de verzekeringsmaatschappijen, ze hebben in feite niets te zeggen.

Heel eenvoudig.
Om branden zoals in Nukerke te voorkomen, moeten er in de lasdoos tegen de gevel aangepaste meszekeringen geplaatst worden, het énige probleem is dat bij onweer -inductie- die zekeringen kunnen smelten en de DNB dan moet uitrukken en dat kost allemaal te veel. De politiek heeft de opbrengsten uit de productie en verdeling van elektriciteit verkeerd gebruikt, politiek wanbestuur. Justitie staat er bij en kijkt er naar en doet niets dan in de doofpot stoppen, zoals de dood van Walter De Hondt.

Een pot nat.
In het kader van deze brand met elektrische oorzaak, hadden wij de dossierbeheerder van AGInsurance Els V, gecontacteerd met de vraag waarom er tegen de verantwoordelijke netbeheerder Eandis, niet meteen juridische stappen werden genomen? De reactie was -voor haar- eenvoudig, we proberen het eerst "zo" op te lossen. Wij maken de vergelijking met het plegen van een misdrijf, je schiet iemand dood en dan ga je met de schuldige onderhandelen over de vergoeding, het is dus één pot nat. Hier nogmaals "Het Volk verkiest de leiders die het verdient".  

Artikel n° : 09/14/5562
Geplaatst : 19:42 20/09/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 20 september 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.