Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926329





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Kluis van BPost postkantoor geblokkeerd-Update2
20 september 2014
Geldverrichtingen waren de ganse zaterdagvoormiddag niet mogeljk. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.748.800
Tremelo 20 september 2014.

--- Update 2 7:40 22/09/2014
Wivina op de Open Vld lijst.
Lezers van Morsum Magnificat maken ons attent op het feit, dat Wivina -die het briefje tegen het loket plakte- als alias "De Gazet" overal in Tremelo bekend is. Wivina niet moet beweren dat ze onafhankelijk is, ze prijkte immers in 2000 samen met Paul Dams -zelf gewezen postbode-, op de Open Vld lijst van Tremelo. Inderdaad in de GVA van 23 juni 2000 komt de naam van Wivina op de Open-Vld lijst voor.

Drie millimeter.
We weten dat Wivina - en aderen- van het postkantoor Morsum Magnificat lezen. We begrijpen nu ook waarom men bij BPost in Tremelo moeilijk deed omdat wij - Morsum Magnificat - een A4 omslag wilden posten, BPost Tremelo die brief alleen als pakje wilde verzenden -wat uiteraard duurder is-. De brief bevatte slechts enkele vellen 80 gr A4 papier en mocht geplooid worden. Zelfs op dat laag niveau wordt de macht al misbrjuikt en zitten ze assertievelingen in de zakken. In 2005 steunde Tremelo het broodroofproject van Drik Claes tegen Morsum Magnificat.
--- einde update 1 

--- Update 1 15:04 21/09/2014
Naar het toilet.
Hoe lang deze klant aan het loket te Tremelo op bediening diende te wachten is niet bekend. Leest de dame de gazet op het toilet of is ze de gazet ...?

Heeft iemand een dergelijk bericht aan een loket in een postkantoor gezien? In Tremelo gebeurt dat.
--- einde update 1

In het kleine en onooglijke postkantoortje van Tremelo, waar huurders van een postbus buiten de kantooruren hun post niet kunnen recupereren, worden klanten ook regelmatig geconfronteerd met naar de letter interpreteren van de afmetingen van brieven. Wij hebben het zelf meegemaakt dat een in de handel aangekochte A4 omslag, waarvan wij er al minstens duizend hebben verzonden, wegens drie millimeter te groot en inhoudende enkele vellen A4, als pakje diende verzonden! De nieuwe postmeester staat klaar met zijn "kartonnen modelvoorbeeld" en past dat ook in de praktijk toe. Onlangs stapte ook een Nederlandse dame kwaad op, toen zij een pakje ter grootte van een videoband niet kon afgeven.

Geen cash.
Vandaag zaterdag 20 september waren geldverrichtingen niet mogelijk. "Kluis geblokkeerd" klonk het van een van de vele gezichten die achter het loket te zien zijn, wij hebben al zo'n tien verschillende gezichten gezien. Wij wilden vandaag om half twaalf een storting doen op eigen rekening, maar dat lukte niet, de dame verwees ons naar Keerbergen, Begijnendijk of Leuven, dat laatste kantoor is tot drie uur open.

Roddels.
Wat ons ook mateloos stoort is dat één van de bedienden de beste gazet van Tremelo blijkt te zijn, er worden daar wel eens dingen verteld waardoor informatie lekt, wat niet zou mogen en personen geïdentificeerd kunnen worden, dat was onder meer het geval met een bewoner uit Luik, verblijvend op de camping Klokkenberg. Dat geroddel is ook bijzonder vervelend wanneer klanten moeten wachten tot wanneer het roddelverhaal afgelopen is.

Mopperen.
Recent stond het kantoortje zowat vol omdat de énige bediende een klant uitgebreid bijstand verleende aan de automaat om uittreksels af te drukken. Op een bepaald moment stond het lokaal vol en kon er niemand meer bij, klanten begonnen te morren, pas toen nam de bediende terug plaats achter haar loket.

Artikel n° : 09/14/5561
Geplaatst : 11:36 20/09/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 22 september 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.