Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926329





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Ook veiligheid infrastructuur gebouwen kinderopvang in vraag gesteld.
15 september 2014
Verantwoordelijke Pimpernelclub voelt zich alleen al door vraagstelling bedreigd!
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 9.785.800  - op 22/10/21-
Tremelo 15 september 2015

Wanneer neemt Schepen Bert De Wit diens verantwoordelijkheid op?

De bal is blijkbaar aan het rollen en we hebben het niet over de bal destijds door voetbalclub de Baanbrekers bespeeld -daar komen we in het kader van burgemeester Dams nog op terug-, maar over het verzet tegen het onderzoek van Morsum Magnificat naar de onveilige en onwettige toestanden in Tremelo. De onveilige toestanden belangen iedereen aan die zich in de publieke ruimten, op de straten en pleinen van Tremelo bevindt of begeeft.

Kinderopvang.
In het kader van de veiligheid van personen en goederen die ook in enkele kinderdagverblijven wegens het vernietigend verslag van Interleuven, in vraag is, vroegen we vandaag een reactie van Sonia Heremans. Deze dame heeft de dagelijkse leiding van het Initiatief Buitenschoolse Opvang -IBO- van enkele locaties waar buitenschoolse kinderopvang gebeurt, dat is in de Nobelstraat 213, De Baalsebaan 233 en de Barbarastraat 66.

Kind en Gezin.
Het IBO is erkend door Kind en Gezin en in een document van 22 mei 2014 hebben de Secretaris en de Voorzitter van de Gemeenteraad het Huishoudelijk reglement goedgekeurd, daarin staat dat het IBO Pimpernel door Kind en Gezin is erkend  en zij voldoen aan de voorwaarden. Daarom heeft Morsum Magnificat aan Leen Dubois van Kind en Gezin vragen gesteld over de diverse opmerkingen die door Interleuven werden genoteerd. Kind en Gezin heeft volgens de woordvoerster, de Vlaams Brabantse afdeling onmiddellijk op de hoogte gebracht.

Bedreiging.
Aanvankelijk was mevrouw Heremans nog meegaand, zij bevestigde dat de conformiteit van de speeltuigen al jaren onderwerp zijn van opmerkingen, maar er niets gebeurt, het beleid niets doet. De speeltuigen worden niet door een erkend organismen gekeurd, maar door begeleidsters! Toen onze vragen haar verantwoordelijkheid accentueerden, vond Sonia dat onze vragen een bedreiging waren en dat  zij met haar oversten over een klacht zou praten. Zoals we haar hebben gemeld, werd het gesprek digitaal geregistreerd. Toen was het hek van de dam, Sonia wilde niets meer zeggen, alleen maar luisteren, nogal wiedes, als er veel te verbergen is, kan je maar beter zwijgen.

De bal aan het rollen?
Tremelo zal wellicht in de sporen van Begijnendijk lopen en dan zijn we weer vertrokken voor vijf jaar rechtszaken waarmee Begijnendijk zichzelf alleen maar belachelijk heeft gemaakt. Ook daar heeft de burgemeester Willy Michiels, personen aangezet om tegen de hoofdredacteur van Morsum Magnificat klacht in te dienen. Dat koppel Wuyts / Bruynseels liep in het spoor van Begijnendijk en ook Teurlinckx en Debontridder volgden. Allemaal zijn ze op de bek gegaan en draaiden op voor de kosten.

Crimineel.
We publiceren hier de rapporten van Interleuven van 17 juni 2014 voor de kinderopvangcentra die door Kind en Gezin erkend werden en waar al jaren inbreuken zijn, Kind en Gezin is dus óók geen referentie, ook zij controleren blijkbaar niet! De ogen sluiten voor de inbreuken is criminleel.

Pimpernel Baalsebaan 233A
Pimpernel Barbarastraat 66
Kind en Gezin Hilstraat 7
Kinderopvang_Bonten_Os

Geen indruk.
Morsum Magnificat zal haar rol in het kader van het algemeen belang blijven spelen, intimidatie, bedreigingen zijn een maat voor niets. Het is de plicht van de pers om de disfunctie van politici die falen in hun maatschappelijke functie, in de kijker te zetten, dat ressorteert onder de persvrijheid, censuur is bij artikel 25 van de Grondwet verboden en de waarheid publiceren is geen laster. Herhalen van steeds weerkerende nieuwsfeiten van dezelfde aard kan evenmin als belaging worden aanzien, het zijn maatschappelijk belangrijke feiten die personen moeten waarschuwen voor de gevaren die het wanbeleid in Tremelo veroorzaken.
   
Artikel n° : 09/14/5555
Geplaatst : 21:52 15/09/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever 
 
Laatste update ( 22 oktober 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.