Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934378





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Wie bezorgt ons het liedje over Paul Dams of informatie erover?
14 september 2014
Wegens het jennen van arbeiders werd met Paul Dams de draak gestoken.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.739.600
Tremelo 14 september 2014

Een hele poos geleden zou de Tremelose burgemeester Paul Dams -Open Vld- gemeentearbeiders voortdurend lastig gevallen hebben. Enkelen ervan staken de koppen bij elkaar en brachten over Dams een liedje uit. We contacteerden leden van de vroegere groep Pecos, ook een ander persoon uit Tremelo Jef M.,die daarover meer zou moeten weten, maar Jef is blijkbaar wat dat betreft zijn geheugen verloren. Bij andere leden van Pecos geraakten we ook niet verder.


Liedje.
Wie ons wil helpen met de titel en de tekst van dat liedje kan het sturen naar :
Postbus 3
3120 Tremelo
Meer moet er op de omslag als adres niet geschreven worden. Dank bij voorbaat.  

Dams niet overal populair.
In onze zoektocht naar het liedje komen we personen tegen die meer weten over de handel en wandel van Paul Dams. Hoe meer we spitten hoe meer het duidelijk is, dat we hier met een neo dictator te doen hebben. Velen schrik hebben, maar zegt een inwoner "Dams heb je alleen maar nodig als je iets illegaals wil doen", ik heb Dams dus niet nodig. We hebben ondertussen ook wat achterhaald waarom sommigen aan Dams vast hangen, zijn slippendrager zijn.

Enorme risico's.
We zijn momenteel nog druk doende met het recapituleren van de inbreuken met de betreffende wetgevingen die op het rapport van Interleuven van 17 juni 2014 voorkomen. Het staat in ieder geval als een paal boven water dat burgemeester Paul Dams -Open Vld- en enkele van zijn verantwoordelijke Schepenen grote risico's nemen door zoveel inbreuken ongemoeid te laten. Morsum Magnificat kan het professioneel ogend verslag, hier en daar nog met bijkomende wetten en details aanvullen. Die informatie en knowhow zal aangewend worden in een poging om Paul Dams door officiële instanties uit het zadel te doen lichten.

Veel vragen.
Er werden ondertussen over de onveilige toestanden in een aantal gebouwen van de gemeente, niet alleen aan drie Schepenen, maar ook aan andere instanties al vragen gesteld, Tremelo moet vooraleer er ongelukken gebeuren, nu snel wakker geschud worden.    

Artikel n° : 09/14/5552
Geplaatst : 19:31 14/09/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 14 september 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.