Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934378





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
OCMW Tremelo schakelt met belastinggeld politieke CD&V advocaat in om cliënten te bestrijden.
14 september 2014
Het OCMW van Tremelo laat belastingbetaler opdraaien voor advocaatkosten.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.739.500
Tremelo 14 september 2014

We zouden u geen OCMW kunnen opnoemen waar geen juridische dienst of een jurist aanwezig is. Als er rechtszaken voor de Arbeidsrechtbank af te handelen zijn, hebben OCMW 's de mogelijkheid om iemand van hun personeel naar de Arbeidsrechtbank het sturen om het OCMW te verdedigen, zij hebben, in tegenstelling tot andere diensten, geen pleitvergunning nodig.

Altijd en overal Politiek.
In een beroep dat een cliënt tegen een beslissing van het OCMW van Tremelo bij de Arbeidsrechtbank van Leuven heeft ingediend en het in feite een eenvoudige zaak is, schakelt het OCMW van Tremelo de Leuvense advocaat en politiek actieve Carl Devlies -CD&V- in. Het is een echte schande dat een OCMW als Tremelo, dat vorig jaar 1,4 mio in de rode cijfers dook, vlotjes dure advocaten kan inschakelen. OCMW's bestrijden sukkelaars met advocaten ; van asociaal gedrag gesproken. Schrijf dat ook maar op de rekening van de CD&V, de "schijn"heiligen op de eerste rij in de kerk ... Is "het volk" de schandalen binnen de kerk soms vergeten die decennialang in de doofpot gingen -en nog streeds gaan-?  

Stemmingmakerij.
Advocaat Devlies maakt in diens eerste brief al gebruik van stemmingmakerij. Als hij het heeft over laster, dan wil dat zeggen dat hij duidelijk zijn dossier niet kent. Een advocaat kiezen is altijd een moeilijke keuze, maar kies nooit voor een politiek advocaat. Die hebben dubbel lange tenen en ze hebben geen tijd om uw dossier goed door te nemen. Met politiek -en alles wat er rond draait- is nóg meer te verdienen dan een doorsnee advocaat verdient.

Artikel n° : 09/14/5551
Geplaatst : 16:06 14/09/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 14 september 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.