Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934381





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Uw spaargeld is reeds bestemd!
07 september 2014
Politiek, geholpen door de gatlikpers, aast op uw spaargeld. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.730.300
Brussel  / Tremelo 07 september 2014

"Het Volk" heeft het zeer waarschijnlijk nog altijd niet begrepen dat de kontlikpers -de schoothondjes van de politiek en vice versa-, al maanden bezig is om de spaarders die over een gezamenlijk bedrag van 250 miljard euro op hun rekeningen beschikken, via allerlei omfloerste berichten en spotjes, aan te sporen om dat geld uit te geven.

Berekend.
De politici zitten al maanden reikhalzend uit te kijken naar methoden om te zorgen dat dat spaargeld deels of geheel in de Staatskas belandt. In hun "businessplan" hebben ze reeds berekend, als er wordt uitgegeven of geļnvesteerd, hoeveel er in de Staatskas trerecht zal komen, geef de politierk lik op stuk en haal uw geld grotendeels weg bij die banken.

Politiek afstraffen.
Wie de situatie wat beter kent weet dat in 1971, toen de BTW werd ingevoerd, de financiėle afgang van het land al begonnen was. Het is ook een publiek geheim dat Verhofstadt -"da joenk" dixit Louis Tobback-, de spaarpot van wijlen Jean-Luc Dehaene heeft leeggemaakt. Nu diverse grote namen in de politiek het Belgische zinkend schip hebben verlaten, de financiėle situatie door die politieke figuren ronduit in de vernieling is gereden, wil men het spaargeld uit de zakken van de spaarders halen. "Het Volk" kan de politiek een flinke hak zetten door dat spaargeld gedeeltelijk of geheel af te halen en in de zwarte kous te stoppen, dat zou pas een effect hebben.  

Artikel n° : 07/14/5539
Geplaatst : 13:00 7/09/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck
©

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.