Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934382





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Federale politie heeft geld te kort maar Helikopter mag als taxi gebruikt worden.
03 september 2014
Helikopter pikte lokale politieman te Tremelo op om vijf kilometer verder af te zetten.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.725.800
Brussel / Tremelo 03 september 2014

De federale politie heeft geld te kort, mag -graag- daarover voor de camera uitleg komen geven zoals over buitenlandse eminenties die in Brussel komen vergaderen die moeten beschermd worden. Wij denken dat de federale politie wat moet besparen op het stelen van de show. Zo zijn er de oefeningen in de kazerne Geruzet in het kader van het 21 juli defilé. Daarvoor zakken uit alle streken van het land agenten af naar Brussel, dat moet veel kosten en wat voor een toegevoegde waarde heeft dat aan de werking van de politie, uiteraard niets, pure en dure show is het.

Federale politie moet zich niet voor de kar laten spannen.
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=5752&Itemid=2

Rock Werchter.
De steun aan sportevenementen, zoals de massahysterie van het voetbal, kost op jaarbasis zo'n vijfhonderd miljoen euro. Rock Werchter is eveneens een attractie waarin de federale politie belastinggeld stopt, toch zijn dat voor de organisatoren lucratieve bezigheden waarvoor de belastingbetaler niet moet opdraaien.

Taxirit.
Op 28 juni 2014 streek een heli van de federale politie neer te Tremelo, dat was nodig om een lokale politieagent op te halen die amper vijf kilometer verder diende afgezet in het kader van Rock Werchter waar toen zestigduizend bezoekers werden verwacht. Een "toerke" maken met een helikopter is altijd leuk. Bij Pukkelpop versie 2013, mochten de nimfen van korpschef Pirard ook een tochtje met zo'n heli maken. We ramen de kosten van zo'n heli op vijfduizend euro per uur. Laat de federale politie wat kieskeuriger zijn in haar taken, we zijn de kofferhistorie van Fernand Koekelberg nog niet vergeten en er zal nog wel meer gebeuren dat niet aan het licht komt. Morsum Magnificat ziet te veel show bij de federale politie en dat kost geld, veel geld.
 
Artikel n° : 07/14/5535
Geplaatst : 18:41 3/09/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 04 september 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.