Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934382





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo Domstraat 32 : Wanneer gaat dat huis afbranden?-Update1
02 september 2014
De vierde gevaarlijke aftakking in dezelfde straat tekent het wanbeleid van Dams in Tremelo.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.725.100
Tremelo 02 september 2014.

Update 1 6:09 3/09/2014
Alle betrokken bewoners gewaarschuwd.
Aangezien gemeente Tremelo haar wettelijke verplichtingen waarvoor ze gezworen hebben, miskennen, doet Morsum Magnificat dat in het kader van het algemeen belang -en belangeloos- zelf. Alle betrokken bewoners van de panden waar wij gevaarlijke situaties traceren, worden persoonlijk geïnformeerd.

Mensen worden in gevaar gebracht.
Niet conforme aftakkingen naar woningen vormen een gvaar voor overspanning, kortsluiting, brand en elektrocutie. We verwijzen nogmaals naar de proeven die Morsum Magnificat in 2001 uitvoerde en bevestigd werden door het bevoegde Ministerie van Economische Zaken
https://www.youtube.com/watch?v=Cg7RMvwM_Cg&feature=em-upload_owner

Burgemeester lacht er mee.
We delen mede, dat momenteel een dossier wordt opgesteld wegens het stl zitten van burgemeester Paul Dams -Open Vld-. Dams vindt dat hij met Morsum Magnificat die zijn grove nalatigheden bloot legt, de draak kan steken. Afwachten of de bevoegde overheid en de Procureur- generaal Dams zal bijtreden.
--- einde update 1

Sinds het eerste artikel in MM_229_14 van 21 augustus over de gevaarlijke toestand van de elektriciteitsaansluiting van de Domstraat 43, die prompt hersteld werd, kaarten we nu in dezelfde straat, binnen de maand de vierde gevaarlijke situatie aan. Aangezien het telkens over aftakkingen op het luchtnet gaat die de straat kruisen, kan bij een probleem iedereen die toevallig voorbij komt, betrokken partij worden.

Doorgeefluik.
In het ter zake "Wanbestuur" omtrent de gevaarlijke en onwettige elektrische aftakkingen naar woningen, beschouwt Tremelo Morsum Magnificat als gratis informant van mistoestanden en speelt dan voor doorgeefluik richting de DNB Infrax. Dat was het geval voor de Domstraat 43, maar ondertussen werden in dezelfde straat op 22 augustus 2014 op de nummers 29 -LS1408003- en 31 -LS1408004- eveneens gevaarlijke aftakkingen gespot en vervolgens vandaag, 2 september in de Domstraat 32 -LS1409003-.

Waardeloos.
Vandaag zien we de burgemeester rondhangen op de kinderfoor. Als wij hem een opmerking maken dat fietsers vóór zijn neus het C3 bord negeren en over het Damiaanplein tussen de kinderfoor fietsen, verwijst Dams ons naar zijn politie in de Kruisstraat. Dams is te laf om tegen de fietser te zeggen dat een C3 bord betekent dat alleen voetgangers dat bord mogen passeren. Wat kan je als burgemeester die in feite wegens te weinig kennis ongeschikt is voor die job, anders doen dan voor alles de ogen sluiten en zich in feite schuldig maken aan passieve corruptie?

Verankering van de BAXB zoals het moet -art.5 AREI-



Kijk naar het document LS1409003 hoe zij die verankering geplaatst hebben. Het zijn echte knoeiers die de abonnees in gevaar brengen en de burgemeester Dams draagt een verpletterende verantwoordelijkheid die hij niet neemt.

Wanbestuur.
Met de huidige "Melding LS1409003" wordt de lijst steeds langer en stapelen de bewijzen zich op tegen de burgemeester die faalt in diens wettelijke plicht. We gaan daarover als bewoners van Tremelo aan de Gouverneur ook vragen stellen of die burgemeester misschien niet moet afgezet worden wegens wanbestuur. Hopelijk gebeurt er niets bij de aangekaarte aftakkingen vooraleer ze hersteld zijn. Anderzijds verdient "Het Volk" van Tremelo de leiders die ze verkozen hebben en dat is, zoals we hier telkens weer bewijzen, niet erg schitterend.

Het gevaar voor woning Domstraat 32
LS1409003



Volgens de wet van 10 maart 1925 zijn dit de strafmaatregelen. Deze wet is in Tremelo -en elders-
massaal met de voeten getreden.

Artikel n° : 07/14/5532
Geplaatst  : 17:56 2/09/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 03 september 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.