Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926330





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Elektrisering te Beernem : Ondergrondse elektrische kabel niet op plan getekend.
31 augustus 2014
Aannemer diende fout plan aan opdrachtgever Fabricom af te geven.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.721.500
Tremelo 31 augustus 2014

Na ons bericht van 27 augustus 2014 dat we na een tip van een alerte lezer hebben gebracht, hebben wij ondertussen de toedracht met de nodige weerstand en misleiding, grotendeels kunnen uitvlooien. Het komt er op neer dat de veiligheid met de voeten werd getreden en dat opdrachtgever Eandis op 24 juli 2014 van Beernem de toelating voor die onderboring kreeg. Eandis gaf opdracht aan Fabricom die op haar beurt de uitvoering bij haar onderaannemer Rastland plaatste waarvan een vennoot -het slachtoffer- tot juni 2013 als personeel bij Fabricom werkte.

Niet op plan.
Via twee bronnen hebben wij de bevestiging ontvangen dat er een aftakking op het laagspanningsnet naar een woning in de Wellingstraat -waarop Yalcin met zijn boor terecht kwam- niet op het hem ter beschikking gestelde plan voorkwam. Na het incident heeft Fabricom dat plan met een smoesje van het slachtoffer, dat nog confuus was door het ongeval, afgetroggeld. We hebben daarover vragen gesteld aan de preventieadviseur van Fabricom Linda M. en ook een e-mail gestuurd naar Simon Van Wijmeersch van Eandis -die liever met ter zake onkundige kontlikjournalisten omgaat-, maar het blijft zowel bij Fabricom als bij Eandis muisstil.

Niet op de hoogte.
Bij WASO -Arbeidsinspectie- te Brugge was men evenmin op de hoogte, bij de FOD Economie hebben ze nog niet gereageerd of er in het kader van artikel 197 van het AREI een aangifte is geweest.

Bronnengeheim.
Een bediende van Jan Verbeke Producties die het artikel bracht wilde weten wie zijn GSM nummer had gegeven,uiteraard trappen wij daar niet in. Thomas Rosseel heeft wel heel lange teentjes, wat dat betreft staat hij op hetzelfde niveau als vele journalisten. Diens artikel in HLN is uit de "kwantiteit" kast van de gazet gerold, waardoor met de kwaliteit en de waarheid pover is gesteld. Wat een gigantische onzin om de schoenen uit te trekken om de door het lichaam opgenomen elektriciteit sneller te laten wegvloeien, dit god voor een verhaal van Suske en Wiske maar dan zonder Professor Barabas.

Wordt wellicht nog vervolgd.  

Artikel n° : 08/14/5526
Geplaatst : 14:47 31/08/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 31 augustus 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.