Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926330





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Wanneer brandt uw kot af door onwettige netten en slap onderhoud van Eandis, Infrax, ORES?
31 augustus 2014
Procureurs en Parketten moeten wakker worden en hun blinddoek afnemen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.721.400
Tremelo 31 augustus 2014

Op 7 juli 2014 is er brand ontstaan aan een grote woning te Nukerke -Oudenaarde-, de woning werd volledig in de as gelegd en alhoewel Eandis alweer in een juridisch getouwtrek is verwikkeld, staat het vast dat er in de lasdoos waar het luchtnet -BAXB- via koperen klemmen overgaat in de voedingskabel naar de meterkast, een kortsluiting moet ontstaan zijn.
http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1938103/2014/07/07/Villa-brandt-helemaal-uit-in-Nukerke.dhtml

Razendsnel.

Door de kortsluitproeven - hier de link 
https://www.youtube.com/watch?v=bDJ8bZw5OTs die Morsum Magnificat in 2001 uitvoerde, wordt aangetoond dat bij een kortsluiting in de toevoerleiding de kabel over de ganse lengte binnen de 11 seconden explodeert en over de ganse lengte brand veroorzaakt.


Wanneer is het uw huis?

De verdelers van elektriciteit hebben massaal de wet van 10 maart 1925, het ARAB van februari 1946, het AREI van 10 maart 1981 en alle andere regels van goed vakmanschap overtreden. Als er weer eens een brand ontstaat, proberen de DNB's een reden te zoeken om anderen de schuld te geven. Dat was het geval in de zaken Wittevrongel, Leo Roland, Caretti en vele andere branden die door problemen, zoals isolatiefouten -art.20 AREI- en wegens geen beveiliging -art.125.02.2 AREI- zijn ontstaan.

Welk beter bewijs moet men nog hebben?


In de zwarte cirkel bevond zich de lasdoos op de gevel waar de verbinding tussen het luchtnet -baxb- en de kabel naar de metergroep van Eandis. In die lasdoos bevinden zich vier kabelklemmen waarvan één na de brand zou ontbreken. Er zou een verbinding tussen aluminium en koper gerealiseerd zijn, uiteraard kan dat niet zómaar.

Andermaal en tot vervelens toe.
Geen enkele aftakking voldoet aan de wettelijke voorschriften, hier heeft u ze nogmaals. Laat de zogenaamde onafhankelijke "grote?" journalisten daar maar eens een uitzending over maken maar natuurlijk mogen ze dat niet van hun broodheren.

Burgemeesters zijn witte boord criminelen en Justitie is blind.
De gemeenten zijn minstens mede-eigenaars van de elektrische netten en ze hebben van Electrabel -of van één van haar vele constructies- veertig procent in de winst mogen delen, maar hun netten werden en worden niet onderhouden, zij overtreden permanent de wet. Wij begrijpen niet dat een gerenommeerd Expert als M. Van Den Broecke in het schadegeval tegen Ethias geen gebruik maakt van art. 125.02.2 van het AREI, EANDIS heeft geen poot om op te staan.

Strafmaatregelen in de wet van 10 maart 1925



Voor zover ons bekend werden deze nooit toegepast, het is één pot nat!

Een tip van Morsum Magnificat aan Experten en Parketten :
Laat ze deze wet maar eens toepassen !




Twaalf jaar geleden.

Ook Oudenaarde werd bezocht tijdens de grote actie van Morsum Magnificat in 2002, er werden tientallen gevaarlijke situaties getraceerd en aan de burgemeester gemeld. Oudenaarde reageerde met een brief van 23 april 2004, enkele zaken werden hersteld, maar de rest werd wegens puur geldgewin, ongemoeid gelaten. Wij zijn er honderd procent zeker van dat de brand te Nukerke in de toevoerleiding kon ontstaan wegens een overtreding op artikel 125 van het AREI -zie inzet-. Op wat wacht Expert Van Den Broecke om een strafklacht in te dienen tegen de verantwoordelijken; de burgemeester van Oudenaarde en de DNB Eandis?

Artikel n° : 08/14/5525
Geplaatst : 14:08 31/08/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 08 september 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.