Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926330





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : N-VA Heeft een muis gebaard-Update1
25 augustus 2014
N-VA Denkt uit te pakken met wereldnieuws over gemeentepersoneel door Dams ingezet.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.715.700
Tremelo 25 augustus 2014

--- Update 1 20:17 26/08/2014
Chirotent.
Alhoewel dat niet dateert van gisteren, werden gemeentearbeiders en voertuigen van Tremelo ook ingezet bij het ophalen, vervoeren en op privéterrein opzetten van een tent. We hebben de persoon waar de tent bestemd voor de Chiro werd opgezet, gecontacteerd of het verhaal klopt en de man geeft het toe. Dat toegeven gebeurde pas toen wij vertelden, dat wij de foto's in bezit hebben.


Twee gemeentearbeiders en twee voertuigen om in de Nobelstraat een tent voor de Chiro op te stellen.De betrokken bewoner gaf pas toe toen wij vertelden over foto's te beschikken ...

Kasseien.
In een ander geval werden gemeentearbeiders ingezet om aan de oprit van een privé woning aan de Moorsemsestraat kasseien te leggen. Toen wij daar bij de eigenaars van die woning informeerden, waren ze heel wat minder bereid om iets te zeggen, de dame was verwonderd dat wij daarvoor interesse hadden. Wij stelden dat hier blijkbaar op privé gedeelten werken door gemeentepersoneel worden uitgevoerd en dat dus met belastinggeld gebeurt en journalisten dat wel mogen nagaan ".. ik heb geen tijd en ik moet weg .." klinkt het nors en de telefoon werd ingelegd.


Wanneer we de vraag aan de bewoners stelden of ze voor deze werken hebben betaald, werd de telefoon snel ingelegd, mevrouw had geen tijd, ze moest weg.

Vragen aan Dams.
We sturen een e-mail aan burgemeester / Schepen van Openbare Werken waarin nog een 3e geval wordt aangehaald, maar nog niet publiceren. We willen eerst de reactie van Paul Dams.
--- einde update 1

--- Correctie 1 12:08 26/08/2014
Paul Dams is behalve burgemeester ook Schepen van Openbare Werken.
--- einde correctie 1

Met haar nieuwsbrief van augustus 2014 pakt de N-VA afdeling Tremelo uit met " Gouverneur tikt burgemeester op de vingers na klacht N-VA", of dat soms het enige feit is waarover ze als schepen van Openbare Werken en burgemeester van Tremelo, kunnen aanspreken. De eerste pagina en het binnenblad, kunnen ze, met wat lokale publiciteit en nog enkele grote foto's van hun N-VA clubje, amper vullen. Voor de vierde en laatste pagina moeten ze aandacht besteden aan hun kopstukken in de Vlaamse Regering. Om de verkiezingen te winnen, heeft de N-VA meer dan 4,5 miljoen euro uitgegeven, dat is meer dan het dubbele van het bedrag dat ze voor de verkiezingen voor Kamer en Senaat in 2010 uitgaven. Zo veel geld uitgeven om de gunst van de kiezer te verkrijgen lijkt ons op passieve corruptie.

Kop in 't zand.
Luc Van Eesbeek die zich als de redder van de gemeentefinanciën opwerpt propageert ; "... de gemeente moet haar schuldenberg afbouwen ...". Van Eesbeek werd aangesproken over de kwistige manier van het
huren en verhuren van panden door het OCMW va Tremelo, waarover deze redactie het laatste nog niet geschrven heeft. Luc zou de Voorzitter van het OCMW -Jan Van Herck- daarover aanspreken, maar méér dan dat kwam uit Luc Van Eesbeek niet uit, hij steekt de kop in het zand! Wolven in het bos bijten mekaar immers niet. Na 16 jaar actief te zijn in de journalistiek, kunnen wij maar één ding concluderen : Het zijn allemaal, zonder uitzondering, dezelfde.

Komedie.
De N-VA bedankt in haar pamflet van einde augustus 2014, haar kiezers van mei 2014 hetgeen rijkelijk laat is. Ze staan er, zoals we dat gewend zijn van politici, in hun beste plunje en met lachende gezichten op; kwestie van het -domme- publiek te tonen hoe vriendelijk en gedienstig ze wel zijn, in feite zijn het allemaal Wolven in schapenvacht, die niet met "Het Volk", maar met zichzelf bezig zijn. Ik nodig iedereen uit, om ons een foto te sturen waarop een lachende Luc Van Eesbeek voorkomt zoals hij in hun folder van augustus staat afgebeeld. Tijdens de 11-juli viering in de tent die naast het OCMW van Tremelo stond opgesteld, hebben we gezien hoe de asocialen van de N-VA aan één tafel samenschoolden. Ze hadden zeker geen oog, laat staan één woord, over voor Morsum Magnificat en we hebben ze ook, gedurende de twee uur dat wij er waren, weinig zien communiceren met anderen. Hun optreden is een en al komedie, het zijn politici zoals alle andere met twee doelen : "macht en geld". Na 16 jaar journalistiek actief te zijn, kunnen wij maar één ding concluderen : Het zijn allemaal dezelfde.

N-VA En de 11 juli viering in Tremelo



De N-VA aan één tafel, met hun gele jasjes aan lijkt het op een vertoning van de loze vissertjes.
    
Artikel n° : 08/14/5516
Geplaatst : 18:48 25/08/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 27 augustus 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.