Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926331





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Diende burgemeester Dams bij zijn politie klacht in tegen Morsum Magnificat?
24 augustus 2014
Morsum Magnificat stuurde bericht met excuses over vergissing in online artikel.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.712.000
Tremelo 24 augustus 2014

Dat burgemeester Paul Dams Open Vld machtsmisbruik in Tremelo niet schuwt, is zowat het eerste wat ons in Tremelo in de oren werd gefluisterd. Dat is ook de reden dat wij op 24 mei 2014 persoonlijk aan de burgemeester diets hebben gemaakt dat wij ons journalistiek werk -aankaarten van onveilige situaties- ook in Tremelo zouden verder zetten. Paul Dams had weinig interesse voor wat wij hem wilden duidelijk maken. Toen het gesprek nog maar tien minuten aan de gang was, liet Dams al een ander bezoeker binnen waardoor zijn aandacht fel afweek en wij al vrij snel hadden begrepen wie Paul Dams is.

Elektrisch net een puinhoop.
Het eerste wat wij hebben gedaan, is de onveilige toestand aankaarten bij Eandis over de inrichting van haar metergroep en elektrische aftakking in de woning waar wij gehuisvest zijn en laten aanpassen. Eandis heeft daarover niet moeilijk gedaan en meteen de onveilige situatie opgelost.

Valse verklaringen aan federale politie, ook Dams op de hoogte!
Niettegenstaande deze redactie in 2002 diverse gevaarlijke situaties in het elektrisch net in Baal en Tremelo bloot legde, verklaarde Louis Haegemans aan de politie dat dat niet waar was. We hebben in volgende straten de gevaarlijke situaties bloot gelegd : Schrieksebaan,Pastorijstraat, Remersttraat, Moorsemsebaan, Geetsvondelstraat -waarover zelfs op 27 december 2002 een artikel in Het Laatste Nieuws verscheen-. Ook Iverlek reageerde op 28 november 2002, van dat schrijven kreeg Paul Dams toen Schepen van Openbare Werken, zelfs een kopie. Dams en Haegemans waren twaalf jaar geleden al heel goed op de hoogte. Toch verklaarde Louis Haegemans -waarvan de "L" als "Leugenaar" moet worden aanzien-, aan de federale politie dat er niets aan de hand was.

                                 " 
van dat schrijven kreeg Paul Dams toen
                            Schepen van Openbare Werken, zelfs een kopie "


Wie loog aan Iverlek?

Gedupeerde Evarist Van Vlasselaer zei in Het Laatste Nieuws niet te spreken te zijn over de leugens die in de brief van Iverlek te lezen zijn. De vraag is wie Iverlek voorgelogen heeft, burgemeester Haegemans, of de Schepen van Openbare Werken,nu burgemeester Paul Dams?

Morsum Magnificat zal nu versneld reageren.
Het feit dat Paul Dams zich als een man met macht -"Power Dams"- opstelt, zal bij Morsum Magnificat alleen maar een averechts effect hebben. Niet wij, maar hij moet er voor zorgen dat burgers zich overal op het openbaar domein veilig kunnen bewegen. Burgemeester Dams moet het elektrische net in Baal en Tremelo in conformiteit met de wettelijke voorschriften laten brengen en zijn politie, die daarvoor wel degelijk bevoegd is, moet Dams daarbij helpen.

MM_229_16_Dams.pdf    Meer en meer bewijsmateriaal volgt.  
 
Artikel n° : 08/14/5512
Geplaatst : 9:51 24/08/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 24 augustus 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.