Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926331





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Weer nieuws uit Tremelo over gevaarlijke aftakkingen in de Domstraat.
22 augustus 2014
Eerste melding naar het Parket-generaal wordt opgemaakt.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.709.000
Tremelo 22 augustus 2014

Niettegenstaande wij beslist hadden om de DNB's Infrax en Eandis niet meer rechtstreeks over onze vaststellingen te informeren, vinden wij dat het onze plicht is dat wel te doen. Het is niet alleen ons recht als pers -tot spijt van wie het benijdt-, maar ook in het kader van het algemeen belang onze plicht iedereen te waarschuwen voor de gevaren van niet conforme en onwettige elektrische installaties waarvan Tremelo eigenaar of minstens mede-eigenaar is.

Burgemeester Dams nogmaals verwittigd.
Bij herhaling werd de Tremelose burgemeester Paul Dams zowel mondeling als schriftelijk geïnformeerd over onze acties uit het verleden en de huidige, maar het is duidelijk dat de burgemeester en gewezen postbode niet weet wat zijn verantwoordelijkheid is, hij heeft gezworen de wetten na te leven, maar doet dat in casu uit puur geldgewin, niet. Wat heeft Tremelo gedaan met de opbrengsten -dividenden- van de verkoop van elektriciteit die via haar net wordt afgenomen?

De leugens van Haegemans.

In 2006 verklaarde de burgemeester van Tremelo aan de federale politie leugens. Het elektrisch net was toen een gevaarlijke puinhoop en is dat vandaag acht jaar later nog steeds.


Aangetekend schrijven.
Vandaag 22 augustus werd aan het CBS van Tremelo en specifiek aan de burgemeester en de bevoegde Schepen Bert De Wit een e-mail met de "Meldingen" van de Domstraat 29 en 31 overgemaakt, dat via een aangetekend schrijven wordt bevestigd. Schepen Bert De Wit werd reeds op 14 juli 2014 geïnformeerd, maar meneer de Schepen speelt voor Struisvogel, hij krijgt het nu opnieuw via het CBS.

Twaalf jaar is genoeg.
Dat onze acties in 2002 terecht waren werd door de bevoegde overheid -FOD Economie en Algemene Directie Energie- bevestigd, dat Electrabel schuldig is bevonden aan de elektrocuties van Georges Wittevrongel en Leo Roland -beiden bij de elektrocutie 49 jaar oud-, werd bij vonnissen aangetoond. Dat de Staatssecretaris wegens het bloot leggen van de gevaarlijke netten door deze redactie, het KB van 24 maart 2003 -KB Verbeeck- uitvaardigde is ook een feit, Morsum Magnificat en haar hoofdredacteur kregen voor 100% gelijk, alleen de gatlikpers stopt alles in de doofpot en blijft de malafide burgemeesters, in feite witte boord criminelen, ter zake ophemelen zoals Radio2 gisteren met hun reportage over het Damiaanplein in Tremelo.

Medeplichtig.
Omdat de klassieke gatlikpers de gevaren van de niet conforme netten blijft verzwijgen, zijn zij medeplichtig en kunnen wij spreken van schuldig verzuim. Ambtenaren die in kennis worden gesteld van die feitelijk strafbare feiten en niets ondernemen overtreden art. 29 WsV.

Meldingen.
Weer meer bewijsmateriaal om aan de Staatssecretaris voor Energie en het federaal Parket over te maken, ook al is het ondertussen hersteld. 
 LS1408003  en LS1408004  

Artikel n° : 08/14/5509
Geplaatst : 8:20 22/08/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 23 augustus 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.